با آگاهی ، از مرگ ناگهانی نوزاد در خواب پیش گیری کنید

با آگاهی ، از مرگ ناگهانی نوزاد در خواب پیش گیری کنید

اگر نوزاد شما بر اثر زایمان زودرس به دنیا آمده ، یا دچار بیماری مزمن ریوی باشد ، ممکن است تنفس او به طور موقت در خواب قطع شود ، پس باید تنفس نوزاد هر چند وقت بررسی شود ، اگر حتی نوزاد شما مشکل پزشکی نداشته باشد ، ممکن است دچار سندرم مرگ ناگهانی در خواب شود و این احتمال شما را نگران کند.

هرچند وقت باید تنفس نوزاد خود را بررسی کنم؟

به خاطر داشته باشید مراحل مختلف خواب در نوزادان فرق میکند ، گاهی اوقات عمیق ، گاهی اوقات فعال و گاهی اوقات پر سر و صدا است . شما باید سطح خودتان را به عنوان پدر و مادر نوزاد بالا ببرید و برای بررسی تنفس نوزاد نباید به گونه ای رفتار کنید که هم برای شما به عنوان مادر و پدر خسته کننده باشد و هم نوزاد خود را آزرده کنید و نباید خود را با این موضوع از مضطرب کنید که تنفس نوزاد شما کی می ایستد .

چگونه نگرانی های سندرم مرگ ناگهانی نوزاد ، در خواب را متوقف کنیم ؟


نکته ای که وجود دارد و میتواند مادران را آرام کند این است که سندرم قطع تنفس نوزاد ، سندرمی نادر است و از هر 1000 نوازد 1 نوزاد گرفتار این عارضه می شود ، 90 در صد سندرم مرگ ناگهانی در خواب در کمتر از شش ماهگی اتفاق می افتد و خطر زمانی رفع می شود که یک سال از عمر نوزاد می گذرد.
هیچکسی دقیقا نمیداند چه چیزی باعث بروز سندرم ناگهانی در خواب می شود ، خوشبختانه بروز این سندرم در سال های اخیر کاهش یافته است اما پدران و مادران نباید از کسب اطلاعات در مورد این سندرم غافل باشند.

راه حل مقابله با سندرم مرگ ناگهانی نوزاد در خواب

برای محافظت نوزاد خود در برابر سندرم قطع ناگهانی تنفس نوزاد ، در خواب همیشه فرزند خود را به پشت بخوابانید و به افرادی که از نوزاد مراقبت می کنند هم اطلاع دهید که نوزاد را بر روی شکم نخوابانند ، بسیاری از نوزادان که دچار این سندرم هستند ، وقتی روی شکم می خوابند، دچار مرگ می شوند .
بهتر است با استفاده از بالش و پتو موقعیت نوزاد خود را حفظ کنید که از خطر های احتمال خفگی جلوگیری کنید.
این ایده خوبی است که شما CPR (کمک های اولیه) یاد بگیرید ، یادگیری CPR به شما کمک خواهد کرد ترس را از خود دور کنید و شما را قادر می سازد برای پاسخ به هر گونه شرایط اضطراری از آن استفاده کنید ، شما می توانید با مراجعه به بیمارستان یا هلال احمر CPR را بیاموزید.

-nozad3.jpg

چگونه باید متوجه شویم که تنفس نوزاد قطع شده است و چه اقداماتی باید انجام دهیم ؟


آنچه نوزادان در تنفس دوره ای خود انجام می دهند : تنفس انها به تدریج سریع و تند می شود ، سپس به تدریج به سطح آرام میرسد و بعد از مکث 15 ثانیه ای تنفس عمیق تر می شود ، این الگوی پیچیده تنفس نوزاد در ماه اول زندگی طبیعی است.
در اغلب موارد ، عادت تنفس نامنظم نوزادان جای نگرانی ندارد ، چیز غیر معمولی نیست که در بعضی از نقاط بدن همانند دست ها ، پاها ، پوست نوزاد و اطراف دهان ، کبود باشد ، اما اگر کل صورت و یا بدن نوزاد کبود باشد این ممکن است نشانه ای از خطر باشد.
اگر شما فکر می کنید که تنفس نوزاد قطع شده است با کف دست او را لمس کنید ببینید که نوزاد پاسخی می دهد ، اگر پاسخی دریافت نکردید ممکن است تنفس نوزاد شما قطع شده باشد ، سریعا با اورژانس تماس بگیرید.
اگر شما دوره های کمک های اولیه دیده باشید ، زمانی که این اتفاق افتاد ، می دانید که چگونه به نوزاد خود CPR دهید.
اگر نوزاد خود را قلقلک می دهید و تنفس نوزاد بیش از 20 ثانیه قطع می شود و بدن او کبود می شود ، این یک اتفاق آشکار تهدید کننده ی حیات نوازد می باشد و حتما باید به پزشک مراجعه کنید.

مادرانی که اطلاعات و تجربه ای در این زمینه دارید ، با بیان تجربه خود به مادرانی که این مشکل را دارند کمک کنید.

 

نظر (0)

بسم الله ، شما اولین نفر باشید.

  1. میتوانید نظرتان را به عنوان مهمان ارسال کنید ، ولی بهتر است ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/