حقایقی در مورد ضربات جنین در رحم مادر

حقایقی در مورد ضربات جنین در رحم مادر

آیا شما هم به دنبال تجربه کردن ضربات فرزند داخل رحم خود هستید؟ آیا دکتر متخصص زنان و زایمان معالجتان به شما توصیه کرده است كه به تعداد  ضربات جنین داخل رحم خود دقت کنید؟ آیا دکتر متخصص زنان و زایمان معالجتان به شما گفته است كه تعداد ضربات جنین داخل رحمتان، سلامت بودن او را به شما نشان می دهد؟ خوب، اگر شما هم نمی توانید به هر کدام از سوالات بالا پاسخ مطمئنی بدهید، خواندن مقاله زیر را از دست ندهید، چون خواندن مطالب این مقاله برای دریافت جواب سوالات شما، ایده خوبی است.
در ابتدا، لازم است به خاطر داشته باشید كه احساس کردن ضربات جنین داخل رحم در دوران بارداری، یک تجربه هیجان انگیز و خاص برای هر مادری است، به خصوص برای زنانی که این دوران را برای اولین بار تجربه می كنند. فراموش نکنید كه دریافت ضربات و احساس حرکات کودک نشان می دهد که فرشته کوچک و عزیز داخل رحم شما در حال رشد بوده و در داخل بدنتان، برای رسیدن به نقطه عطف جدیدی از رشد خود تلاش می کند. آیا شما هم که اولین دوران حاملگی خود را تجربه می کنید، دوست دارید كه حقایق جالبی را در مورد ضربات جنین داخل رحم خود یاد بگیرید؟ پس، برای این منظور خواندن مقاله زیر را به هیچ وجه از دست ندهید!

حقایق جالب در مورد ضربات جنین داخل رحم زنان باردار:

1. ضربات جنین داخل رحم مادر باردار نشان می دهد كه این فرشته كوچك، سلامت بوده و از روند رشدی خوبی برخوردار است:

یادتان باشد كه دریافت نمودن ضربات جنین داخل رحمتان نشانه ای از رشد مناسب او بوده و برای شما هم خبر سلامتی نوزادتان را می دهد. در واقع، این ضربات نشان می دهد که جنین داخل رحم شما فعال است. ولی، این نكته مهم را هم به خاطر داشته باشید كه ضربات جنین به شكم مادر خود، ممکن است حرکات مختلف او، مانند سکسکه کردن، کشش دادن قسمت های مختلف بدن با دست و یا حرکات دیافراگم را نشان دهد. در واقع، هنگامی که جنین داخل رحم زنان باردار اندام های خود را در طول هفته های اول از دوران بارداری کشش دهد، ممکن است مادر احساس کند كه فرزندش به دور خود می گردد و یا حالت بدی را در شکم خود تجربه کند.

2. عکس العمل جنین داخل رحم زنان باردار به تغییر ایجاد شده در محیط زندگی خود:

معمولا، همه جنین ها در طول دوران بارداری، به تغییرات خاص ایجاد شده در  محیط زندگی خود عکس العمل نشان داده و شروع به دست و پا زدن می کنند. بنابراین، می توان ادعا كرد كه جنین در داخل رحم مادر خود برای پاسخ دادن به برخی محرک های خارجی، مانند سر و صدای زیاد و یا مصرف مواد غذایی خاص توسط مادر حامله خود پاسخ داده و شروع به حرکت می کند. البته، در برخی موارد هم ممکن است جنین با باز کردن دست ها و پاهای خود در امتداد بدنش، به این محرک ها جواب دهد. پس، به خاطر داشته باشید كه دریافت ضربات مختلف از جنین داخل رحمتان بخشی از روند رشد طبیعی نوزادان بوده و هیچ جایی برای نگرانی در مورد سلامتی فرزندتان وجود ندارد.

3. خوابیدن مادر بر روی سمت چپ  بدن خود به مدت طولانی باعث افزایش فرکانس لگد زدن و حرکات جنین می شود:

جالب است بدانید هنگامی که مادر باردار بر روی سمت چپ بدن خود قرار گیرد، افزایش تعداد ضربات کودک خود را بیشتر تجربه خواهد نمود، زیرا خوابیدن بر روی سمت چپ بدن در دوران بارداری، روند جریان خون به بدن جنین داخل رحم را افزایش می دهد، که نتیجه آن، هم بهبود حرکات جنین خواهد بود. به همین دلیل، در چنین شرایطی، مادر باردار افزایش قابل توجهی را در ضربات جنین داخل رحم خود احساس می کند.

4. بیشتر شدن حرکات جنین داخل رحم زنان باردار پس از مصرف وعده های غذایی توسط مادر:

توجه داشته باشید که معمولا ضربات جنین داخل رحمتان پس از مصرف وعده های غذایی افزایش می یابد. همچنین، این نکته مهم را فراموش نکنید كه یک جنین سالم به طور معمول، حدود 15 تا 20 بار در هر روز حرکت نموده و یا ضرباتی را به دیواره رحم مادر خود وارد می کند.

5. پس از هفته نهم از دوران بارداری، جنین شروع به حرکت کرده و ضرباتی را به دیواره رحم مادر خود وارد می کند:

آیا می دانید كه جنین داخل رحمتان از چه زمانی شروع به لگد زدن خواهد كرد؟ به خاطر بسپارید كه اگر جنین داخل رحم شما سالم بوده و از رشد مناسبی برخوردار باشد، بلافاصله پس از پشت سر گذاشتن هفته نهم از دوران بارداری، شروع به حرکت کرده و ضرباتی را به شکم مادر خود وارد می کند. با این حال، اولین ضربات جنین با انجام سونوگرافی قابل تشخیص نبوده و دیدن و شناسایی آن برای مادران حامله  هم خیلی زود است. اما، اکثر مادران بال بال زدن فرزند خود را در شکم خود، در طی مراحل اولیه از دوران بارداری هم تجربه می کنند. بنابراین، می توان ادعا كرد كه پس از هفته 24 از دوران بارداری، ضربات جنین داخل رحم مادران حامله به خوبی احساس می شود. ولی مادرانی که برای بار دوم حامله شده اند، می توانند ضربات کودک متولد نشده خود را بلافاصله پس از پشت سر گذاشتن هفته 13 از دوران بارداری به طور کامل تجربه کنند!

6. کاهش حرکات و ضربات جنین داخل رحم زنان باردار ممکن است نشانه ای از ناسالم بودن او باشد:

همانطور که می دانید پس ازگذراندن هفته  28 از دوران بارداری، دکتر متخصص زنان و زایمان ممکن است به زن حامله توصیه کند که در طول روز، تعداد ضربات و حرکات جنین داخل رحم خود را در نظر داشته باشد. البته، در برخی موارد ممکن است مادر نیاز به ثبت کردن تعداد و زمان حرکت جنین داخل رحم خود داشته باشد، زیرا کاهش تعداد و زمان حرکت جنین داخل رحم زنان باردار می تواند نگران کننده بوده و نشان دهنده ناکافی بودن اکسیژن موجود در داخل بدن او باشد. البته، در چنین مواردی ممکن است کاهش حرکات و یا ضربات جنین به علت کاهش سطح قند خون مادر هم باشد، كه در این گونه مواقع، جنین باید یک ساعت پس از خوردن غذا توسط مادرش شروع به حرکت نموده و ضرباتی را به شکم مادر خود وارد کند. در غیر این صورت، می تواند موجب نگرانی شود! پس، اگر شما هم نتوانستید هیچ گونه حرکتی را از جنین داخل رحم احساس کنید، یک لیوان آب سرد نوشیده و شروع به راه رفتن در محیط اطراف منزلتان بکنید.
اگر با این کارها جنین داخل رحمتان حرکت نکرد، بلافاصله  باید به یك دکتر متخصص زنان و زایمان مراجعه کرده و حرکت نکردن فرزند متولد نشده خود را در طی دو ساعت اخیر به اطلاع او برسانید. البته  لگد نزدن و یا کاهش قابل توجهی از فعالیت های جنین داخل رحم نیز در چنین مواردی بسیار نگران کننده است. همچنین، فراموش نکنید كه انجام تست بدون استرس و یا سونوگرافی هم می تواند کمک زیادی به دکتر متخصص زنان و زایمان معالج شما، جهت بررسی الگوهای ضربان قلب و یا یافتن علت کاهش حرکات جنین بکند. در چنین شرایطی، اگر دکتر معالجتان وجود مشکل جدی را در بدن جنین داخل رحم شما تشخیص داد، ممکن است انجام زایمان زودرس و یا بستری شدن سریع را به منظور حفاظت از بچه به شما و همسرتان توصیه کند.

7. کاهش حرکات جنین داخل رحم مادر بعد از هفته 36 از دوران بارداری بارداری، به معنی وجود مشکل در روند سلامت او نیست:

یادتان باشد كه اکثر نوزادان متولد نشده در هفته 36 از دوران بارداری شروع به استراحت در داخل رحم مادر خود کرده و این استراحت معمولا در حدود 40 تا 50 دقیقه در هر بار طول می کشد. همچنین، در این دوره از بارداری، نوزاد با سرعت بیشتری در حال رشد بوده و روز به روز بزرگ تر می شود. به همین دلیل، محیط داخل رحم برای او کمی کوچک خواهد شد، كه او نمی تواند به راحتی حرکت نموده و یا ضرباتی را به محیط اطراف خود وارد کند. بنابراین، بیشتر مادران باردار در هفته های آخر این دوران، حرکت ملایم فرزند خود را به صورت ضربات مداوم در زیر دنده ها و در دو طرف بدن خود احساس کرده و با این کار متوجه زنده بودن و سلامت نوزاد متولد نشده خود خواهند شد.

اگر سوالاتی در مورد نیش حشرا ت در بارداری دارید بهتره 3 نکته موثر برای درمان اثر نیش حشرات در بارداری را مطالعه  نمایید.

 

نظر (2)

بسم الله ، شما اولین نفر باشید.
This comment was minimized by the moderator on the site

ترو خدا کمکم کنید هشت ماهه ک تو عقدم احساس بارداری دارم و دوروزه پریودیم عقب اقتاده درد دارم در زیر شکمم همون درد قاعدگی ب نظرم میاد ولی پریود نشده ام کمکم کنید... ازتون میخوام راهنماییم کنید یا شماره مشاور یت پزشکی برای سقط جنین میباشد رو برام...

ترو خدا کمکم کنید هشت ماهه ک تو عقدم احساس بارداری دارم و دوروزه پریودیم عقب اقتاده درد دارم در زیر شکمم همون درد قاعدگی ب نظرم میاد ولی پریود نشده ام کمکم کنید... ازتون میخوام راهنماییم کنید یا شماره مشاور یت پزشکی برای سقط جنین میباشد رو برام پیامک کنید یا تماس بگیرید ۰۹۹***۴۵***

ادامه مطلب
This comment was minimized by the moderator on the site

خب عزیزم یه تست بزن خیالت راحت شه

  1. میتوانید نظرتان را به عنوان مهمان ارسال کنید ، ولی بهتر است ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/