آیا بغل كردن کودک نوپا برای زنان باردار امن است؟

آیا بغل كردن کودک نوپا برای زنان باردار امن است؟

از این که برای با دوم حامله شده اید، به شما تبریک می گوییم! همانطور که می دانید زمان مناسب براي بارداری دوم زنان، 2 سالگی فرزند اول آن ها است. پس، این انتخاب درست شما هم قابل تقدیر می باشد! اما، آیا بغل کردن کودک نوپا براي زنان حامله خطرناک است؟ آیا بغل کردن کودک نوپا عوارض منفي بر روی جنين داخل رحم اين مادران مي گذارد؟ حتما می گویید كه راه بسیار آسان برای جلوگیری از این فاجعه، بلند نکردن اشیا سنگین، به خصوص کودک نوپا و دو ساله است، اما اصلي ترين موضوع انجام درست این کار است!
در ادامه این مقاله، در مورد این که حمل کودک نوپا تا چه حد می تواند برای زنان باردار امن باشد، سخن خواهیم گفت. همچنین، در مورد عوامل خطرساز این کار و این که چه اقداماتی را باید انجام دهیم، صحبت شده است. پس، مقاله زیر را با دقت بخوانید تا همه چیز را در مورد حمل کودک نوپا در دوران بارداری خود و این که انجام چه کارهایي شما و فرزند اولتان را در این دوران حساس شاد نگه می دارد، بدانید.

آیا بغل كردن یک کودک نوپا برای مادران باردار امن است؟

بله! در صورتی که کودک نوپای شما وزنی کمتر از 30 پوند داشته باشد، در آغوش گرفتن او تنها در مراحل اولیه از دوران بارداری امن خواهد بود. در واقع، برای همه زنان باردار، بلند کردن و حمل اشیا تا 30 پوند خطری ندارد. از آن جايي كه بسیاری از کودکان نوپا وزنی در حدود 30 پوند دارند، پس در آغوش گرفتن آن ها برای مادر حامله عارضه ای به دنبال نخواهد داشت. معمولا، تا ماه چهارم و یا پنجم از دوران حاملگی، بلند کردن و حمل کودکان نوپا کار راحت و امنی می باشد. اما فراموش نکنید هنگامی که یک زن حامله پا به سه ماهه سوم از دوران بارداری خود بگذارد، باید از بلند کردن اشیا سنگین و کودکان نوپا، به منظور اطمینان از ایمنی و سلامت خود و کودک داخل رحمش خودداری کند.

خطرات ناشی از حمل کودک نوپا توسط زنان باردار:

همیشه یادتان باشد كه حتی اگر بغل كردن کودک نوپا در فاز اول از دوران بارداری هم برای شما امن باشد، برخی عوامل خطرزا وجود دارد که ممکن است سلامت خود شما و جنین داخل رحمتان را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. در ادامه این مقاله، لیست برخی از عواملي را كه حمل کودک نوپا را برای زنان باردار منع كرده است، بیان نموده ایم. مهم ترين اين عوامل عبارتند از:

1. خطر بروز التهاب مفاصل و ایجاد درد در بدن زنان باردار:

همانطور که می دانید هنگامی که زنی حامله می شود، تولید ریلاکسین در بدن او تا ده برابر سطح نرمال افزایش مي يابد. ریلاکسین نیز به عنوان یک هورمون شل كننده مفاصل زنان باردار محسوب شده و ممکن است مفاصل فرد باردار را تحت فشار قرار دهد، كه در نتيجه، مادر باردار دچار التهاب و درد شدید مفاصل خواهد شد. بنابراین، فراموش نکنید كه بغل كردن کودک نوپا در دوران بارداری زنان خطر ابتلا به درد و التهاب مفاصل را به شدت  افزایش می دهد. درد ایجاد شده در مفاصل زنان باردار هم بسیار ناراحت کننده بوده و برای سلامت خود مادر و جنين داخل رحم او بسیار ناامن خواهد بود.

2. افزایش خطر افتادن زنان حامله با بغل كردن کودک نوپاي خود:

به دلیل این که در دوران بارداری، حجم شکم زنان افزایش قابل توجهی می یابد، در نتیجه مرکز ثقل بدن اين افراد از گرانش خارج شده و تغییر خواهد یافت. بروز تغییر در مرکز گرانش بدن زنان باردار هم فشار زیادی را بر ناحیه پایین کمر اين افراد اعمال نموده و بدن آن ها را از حالت طبیعی خود خارج می کند. به همین علت، هنگامی که زنی حامله مي شود، بايد سعی کند تا اشیاي سنگین را از روی زمین برندارد، زيرا این تغییر ناگهاني باعث می شود تا خطر افتادن او بیشتر شده و آسیب جدي به سلامت خود مادر و جنين داخل رحم او وارد شوند. بنابراین، این افراد باید تا آنجا که امکان دارد از حمل کودک نوپاي خود در دوران بارداری امتناع کنند، تا خطرات ناشی از سقوط و آسیب دیدن جنین داخل رحم خود را به حداقل برسانند.

3. افزایش خطر خونریزی و سقط جنین داخل رحم زنان باردار با حمل اشیاي سنگین و بغل كردن کودکان نوپا:

به یاد داشته باشید كه حمل اشیاي سنگین و کودکان نوپا توسط زنان باردار فشار بیش از حدی را بر روی پشت و ستون فقرات اين افراد وارد نموده و خطر سقوط آن ها را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. این حالت هم ممکن است به نوزاد متولد نشده مادران باردار صدمه شديدي وارد نموده و سلامت او را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. علاوه بر اين موارد، افتادن زنان  در دوران بارداری می تواند منجر به خونریزی کردن بدن آن ها شود، که اگر این خونریزی هم به طور مداوم ادامه یابد، باعث بروز عوارض جبران ناپذیري مانند سقط جنین خواهد شد. بنابراین، تا آنجا که ممکن است زنان حامله باید از حمل کودک نوپاي خود اجتناب کنند، تا در معرض خطر قرار نگیرند.

روش های امن برای حمل کودک نوپا توسط مادران باردار:

همانطور که گفته شد حمل کودکان نوپا در مراحل اولیه از دوران بارداری نمی تواند برای مادر و جنین داخل او رحم خطری ایجاد کند. با این حال، این افراد باید برای تامین امنیت خود و فرزندشان به دنبال انجام اقدامات ایمنی مختلف باشند. در واقع، استفاده از روش های درست برای بلند کردن اشیاي سنگین از روی زمین می تواند خطر سقوط زنان باردار را به شدت کاهش داده و از صدمه رسیدن به مادر باردار و جنین داخل رحم او جلوگیری کند. در ادامه این مقاله، برخی از تکنیک های امن برای حمل کودک نوپا در دوران بارداری بیان شده است. مهم ترين اين موارد عبارتند از:

•    زنان حامله باید سعی کنند تا قبل از برداشتن کودک نوپای خود از روی زمین، ابتدا بر روی زانوهای خود نشسته و سپس کودک خود را بردارند.
•    نشستن درست بر روی زانوها و صاف نگه داشتن پشت بدن در هنگام بلند کردن کودک نوپا هم براي همه زنان باردار بسیار حائز اهمیت است. به همین دلیل، شما هم همیشه سعی کنید تا از پاهای خود برای پشتیبانی از بدن و بلند کردن بچه کوچکتان استفاده نمایید.
•    از انجام حرکات ناگهانی و جنب وجوش بی مورد خود و کودکتان در حال بلند کردن او به شدت اجتناب کنید، چون حرکات تشنجی ناگهانی خطر افتادن زنان باردار را به شدت افزایش می دهد.
در نهايت،   فراموش نکنید كه اگر انجام حرکت برای برداشتن کودک نوپا از روی زمین به آرامی صورت گیرد، باعث افزایش جریان خون در بدن زن حامله شده و از بروز احساس سبکی سر و یا سرگیجه در بدن او جلوگیری خواهد کرد، چون همانطور که قبلا هم گفته شد ایستادن و نشستن ناگهانی زنان در دوران بارداری، تعادل آن ها را به هم زده و سبب بروز عوارض جبران ناپذیری در بدن مادر و جنین داخل رحم او خواهد شد.

خواندن 6 تفاوت عمده بارداری دوم و اول مادر به شما مادر عزیز توصیه میشود.

 

نظر (2)

بسم الله ، شما اولین نفر باشید.
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام چی بخورم بچه اروم باشه

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام
خوردن خرما باعث بردباری بچه میشه و همچنین مهم ترین عامل آروم شدن بچه ، داشتن آرامش در دوران بارداری هست هرچقدر مادر آروم تر باشه و استرس نداشته باشه ، نوزادی که به دنیا هم میاره آروم خواهد بود، خوندن هر روزه سوره والعصر هم بسیار خوبه.

  1. میتوانید نظرتان را به عنوان مهمان ارسال کنید ، ولی بهتر است ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/