1. تخم مرغ برای تغذیه کودک:
تخم مرغ بهترین غذا برای تغذیه کودک 8 ماهه است، زرده تخم مرغ بهترین ماده غذایی برای این دوران است، زیرا حاوی انبوهی از پروتئین ها، مواد مغذی بوده و هضم آن هم آسان است. هنگامی که کودک شما شروع به خو گرفتن با زرده تخم مرغ کرد، می توانید شروع به اضافه کردن سفیده تخم مرغ به صورت آب پز و یا املت در تغذیه کودک بکنید، فقط باید دقت کنید که قبل از سرو کردن تخم مرغ، آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
2. تغذیه کودک 8 ماهه با ماهی و گوشت:
برای تغذیه کودک 8 ماهه خود، گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده، سپس مطمئن شوید که به طور کامل و بدون هیچ گونه ادویه پخته شده باشد. بهترین گزینه از گوشت ها، گوشت بدون چربی ترجیحا ارگانیک است. ماهی نیز تا زمانی که به طور کامل و بدون استخوان پخته شده و واقعا نرم باشد، از جمله گوشت های عالی برای تغذیه کودکان است.
3. پنیر ، مناسب برای تغذیه کودک:
زمانی که کودکتان هشت ماهه شد، رژیم غذایی او می تواند حاوی مقدار کمی پنیر معمولی یا پنیر پاستوریزه باشد، زیرا این نوع پنیرها، ساده ترین نوع می باشند. مطمئن شوید که کودکتان در مصرف پنیر افراط نمی کند، چون مصرف بیش از حد هر چیزی در این سن ممکن است به معده کودکتان آسیب برساند.
4. ماکارونی برای تغذیه کودک 8 ماهه:
شما می توانید ماکارونی را در لیست تغذیه کودک 8 ماهه خود قرار دهید، اما این حرف بدان معنا نیست که ماکارونی را به عنوان غذای اصلی به دفعات زیاد در غذاهای هفتگی او تکرار کنید. ماکارونی باید به گونه ای پخته شود که کاملا نرم شده باشد. شما می توانید مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید، در واقع اضافه کردن نمک اختیاری است، اما نباید از هیچ طعم دهنده ی مصنوعی استفاده کنید. ماکارونی مارپیچی و ماکارونی شکل دار بهترین نوع ماکارونی برای تغذیه کودکان هستند، زیرا نسبتا کوچک بوده و همچنین به راحتی می-توانند به قطعات کوچکتر هم برش داده شوند. علاوه بر این ها، ماکارونی از جمله غذاهای جذاب برای کودکان است.
اکنون که شما با برترین ایده های غذایی برای کودکان 8 ماهه آشنا هستید، دانستن برخی نکات غذایی نیز برای شما مفید خواهد بود. این نکات عبارتند از:
در اینجا چند راهنمایی تهیه غذای خوشمزه برای شما و کودک هشت ماهه شما آورده شده است:
• بهتر است کودکتان مقدار محدودی از مواد غذایی را در طول روز دریافت کند، لازم است توجه کنید که کودک در هر وعده بیش از 2/1-4/1 فنجان از هر ماده غذایی را مصرف نکند، در هر زمان، تعادل مقدار مصرف مواد غذایی مختلف را برای خود و کودکتان حفظ کنید.
• معرفی غذاهای متعدد را به صورت هم زمان آغاز نکنید. مثلا اگر شما خوراندن یک نوع سبزی را به کودک خود شروع کرده اید، حداقل به مدت یک هفته یا بیشتر، فقط همان سبزی را به او بدهید، تنها پس از این زمان، به تغذیه کودک با نوع دیگری از سبزیجات بپردازید. این روش کمک خواهد کرد تا شما غذاهای موردعلاقه کودک خود و محصولاتی را که کودکتان به آن ها آلرژی دارد را کشف کنید.
• از قرار دادن مواد غذایی فرآوری شده در تغذیه کودکان زیر یک ساله اجتناب کنید، زیرا مواد غذایی فرآوری شده ممکن است حاوی مواد نگهدارنده باشند که برای کودکان مضر است.
با دانستن همه این ها، هنوز هم بسیاری از سردرگمی ها در مورد نوع و مقدار مواد غذایی که باید به کودک خود بدهید، وجود دارد. با این حال، شما به عنوان پدر و مادر باید اطمینان حاصل کنید که کودکتان تمام مواد مغذی ضروری مورد نیاز برای رشد فیزیکی و ذهنی را دریافت می کند. غذاهایی که انرژی و سلول های خاکستری مغز را افزایش می دهند، به شدت توصیه می شوند. سعی کنید زمان غذا خوردن برای فرزندتان لذت بخش ترین زمان باشد، زیرا محبت و محافظت از بزرگترین خواسته های کودک است که پدر و مادر باید آن را تحقق بخشند.
نظر (38)