جالبترین مطلب درباره رشد جنین از هفته چهارم تا دوازدهم بارداری

جالبترین مطلب درباره رشد جنین از هفته چهارم تا دوازدهم بارداری

هنگامی که شما به عنوان یک خانم جوان تلاش خود را برای باردار شدن شروع کرده و می دانید که امکانات و توان بدنی شما و همسرتان، در حال حاضر برای باردار شدن فراهم شده است، باید این نکته مهم را هم به خاطر داشته باشید که سفری بسیار نفس گیر و سختی را در پیش رو دارید. برای همین، نباید با وجود لحظات کسل کننده و سخت دوران بارداری هرگز ناامید و مضطرب شوید و همواره، توان لازم را برای رویارویی با مشکلات به وجود آمده در این دوران حساس داشته باشید.
به یاد داشته باشید که با آغاز دوران بارداری، هر زوجی باید به دنبال کسب تجربه در کرد این مرحله جدید از زندگی خود باشد. در واقع، به خاطر داشته باشید که در ماه های آینده، مسئولیت سلولی بسیار کوچک و عزیز به شما سپرده خواهد شد. بنابراین، اگر شما در حال تلاش برای داشتن یک فرزند هستید و می خواهید بدانید که چه نکاتی را باید در هفته چهارم تا هفته دوازدهم از دوران بارداری خود انجام دهید، حتما مقاله زیر را به دقت مطالعه نمایید.
در ادامه این مقاله، حقایقی در مورد آنچه که یک مادر باردار باید بداند و چگونگی حمایت از جنین متولد نشده و رشد مناسب او بیان شده است، که مطالعه آن ها برای زوجین جوانی که مشتاق داشتن فرزندی سالم هستند، خالی از لطف نخواهد بود.

رشد هفته به هفته جنین در سه ماهه اول دوران بارداری:

در ادامه این مقاله، نکاتی در مورد چگونگی رشد جنین داخل رحم مادر در طی هفته های چهارم تا دوازدهم از دوران بارداری بیان شده است. این نکات مهم عبارتند از:

1. مراحل رشد طبیعی در هفته چهارم دوران بارداری:

به یاد داشته باشید که در این مرحله از دوران بارداری، جنین موجود در رحم شما مانند توپی از سلول ها می باشد، که با سرعت زیادی در حال رشد است. در واقع، می توان ادعا کرد که جنین تشکیل شده در هفته چهارم دوران بارداری به اندازه یک دانه خشخاش خواهد بود. همچنین، با آغاز هفته چهارم دوران بارداری، جنین به سه لایه مختلف تقسیم می شود که این لایه ها در مراحل بعدی دوران بارداری به اندام ها و بافت های مختلف بدن نوزاد تبدیل خواهند شد.
علاوه بر این موارد، به خاطر داشته باشید که اگر روند رشد جنین در طی هفته چهارم دوران بارداری به صورت طبیعی پیش برود، لوله های عصبی او در لایه های بالایی این سلول ها تشکیل خواهند شد. در واقع، همین لوله های عصبی هستند که در آینده کمک خواهد کرد تا مغز، ستون فقرات، نخاع وکلیه قسمت های عصبی جنین رشد کاملی داشته باشد. معمولا، در لایه میانی سلول های به وجود آمده در داخل رحم مادر باردار، قلب جنین و سیستم گردش خون او تشکیل خواهد شد. این در حالی است که لایه سوم از سلول های به وجود آمده در داخل رحم مادر باردار، محل تشکیل روده ها و ریه های جنین در حال رشد می باشد، که در مراحل بعدی بارداری از آن ها به عنوان سیستم ادراری هم یاد خواهد شد.
در نهایت، لازم است به عنوان یک خانم باردار بدانید که در این مرحله از دوران بارداری، کیسه زرده تخمک شروع به تولید سلول های قرمز خون می کند که همراه با مواد مغذی مختلف دیگر کمک زیادی به رشد جنین داخل رحمتان خواهد کرد. هم زمان با این تغییرات، نقش اولیه و مهم بند ناف و جفت هم برای تغذیه و رشد جنین آغاز می شود. همانطور که گفته شد، سلول های جفت، رشد خود را در هفته چهارم دوران بارداری آغاز کرده و در پوشش رحم ریشه خواهند انداخت. همچنین، در پایان هفته چهارم دوران بارداری جفت، عملکرد طبیعی خود را آغاز نموده و مواد مغذی مختلف و مورد نیاز برای رشد جنین را ایجاد می کند. فراموش نکنید که جفت وظیفه دفع مواد زائد از بدن جنین داخل رحم مادر باردار را بر عهده خواهد داشت.و عمل حمل مواد مغذی و اکسیژن و رساندن آن ها را هم به بدن جنین انجام خواهد داد.

اگر دوست دارید کامل بدانید در این هفته چه بر شما و جنینتان گذشته مادر و جنین در هفته چهارم بارداری را بخوانید.

2. مراحل رشد طبیعی در هفته پنجم دوران بارداری:

در این مرحله از دوران بارداری، قلب جنین داخل رحم شما رشد خود را آغاز کرده و به قسمت های مختلفی تقسیم خواهد شد. در واقع، قلب جنین به زودی پمپاز کردن خون را به تمام بخش های بدن شروع خواهد کرد. معمولا، با ورود مادر حامله به هفته پنجم از دوران بارداری، قد جنین تشکیل شده در داخل رحم او در حدود یک چهارم سانتی متر خواهد بود. در واقع، در این مرحله از دوران بارداری، نوزاد انسان بیشتر شبیه یک بچه قورباغه است. به همین دلیل، اگر به عنوان یک مادر باردار در روزها به جنین داخل رحم خود نگاه کنید، نباید در مورد آنچه که می بینید نگران شوید!
با ورود مادر حامله به طول هفته پنجم دوران بارداری، اکثر جنین ها الگوی رشد خود را برای اولین بار آغاز می کنند، چون طبق نتایج تحقیقات انجام شده، در طول هفته پنجم از دوران بارداری تمام ارگان های مهم جنین از جمله کبد و کلیه های او به طور پیوسته رشد خود را آغاز نموده و روده های او نیز در این هفته ایجاد خواهند شد. این در حالی است که آپاندیس جنین، همچنان در موقعیت خود قرار دارد. همچنین، در طول این هفته از دوران بارداری، لوله های عصبی جنین که متصل به مغز و نخاع او هستند، با بسته شدن به رشد این ارگان ها کمک زیادی خواهند کرد.
به خاطر داشته باشید که اگر روند رشد جنین به طور طبیعی پیش برود و مشکلی در سلامت او رخ ندهد، در این مرحله از دوران بارداری، دست ها و پاهای فرزندتان هم تشکیل خواهد شد. همچنین، سوراخ کوچکی که در اطراف منطقه سر وجود دارد، در مراحل بعدی به دهان تبدیل می شود. علاوه بر این موارد، چین های موجود بر روی پوست بدن جنین هم در مراحل بعدی دوران بارداری، گردن و فک پایین او را به وجود خواهند آورد.

نکات مراقبی در این هفته را در مادر و جنین درهفته پنجم بارداری حتما بخوانید.

3. مراحل رشد طبیعی جنین در هفته ششم دوران بارداری:

در حال حاضر، اندازه فرزند شما در حدود اندازه یک عدس متوسط خواهد بود. همچنین، به خاطر داشته باشید که قلب فرزند داخل رحم شما اینک شروع به تپیدن کرده و ضربان آن هم در هر دقیقه به حدود 150 ضربه خواهد رسید، که تقریبا دو برابر میزان ضربان قلب یک فرد بزرگسال است. جالب است بدانید که در این دوره از بارداری، سر جنین بزرگ تر از بقیه اعضای بدن او به نظر خواهد رسید.
همچنین، در حال حاضر و با شروع هفته ششم از دوران بارداری، اولین ویژگی های صورت جنین شروع به شکل گرفتن کرده و مانند تعدادی لکه های تیره به نظر خواهند رسید، که این لکه ها در مراحل بعدی، چشم-ها، دهان کوچک و سوراخ های بینی او تشکیل خواهند داد. به عنوان یک خانم جوان فراموش نکنید که در این هفته از دوران بارداری چاله جنین به وضوح ظاهر شده و منطقه تشکیل گوش ها آشکار خواهد شد.
اینک، دست ها و پاهای جنین شما از توده سلولی بیرون آمده است. بافت های عضلانی و استخوان های او شروع به رشد کرده و همراه با رشد غده هیپوفیز که در درون مغز قرار دارد، هورمون های مورد نیاز بدن را در مراحل بعدی از زندگی عرضه خواهند کرد.

مادر و جنین در هفته ششم بارداری اطلاعات بیشتری درباره این هفته از بارداری میدهد.

4. مراحل رشد طبیعی جنین در هفته هفتم از دوران بارداری:

جنین داخل رحم شما، در حال حاضر و در طی هفته هفتم از دوران بارداری، در حدود 1.25 سانتی متر قد کشیده و بلندتر شده است، طوری که اندازه قد او به اندازه یک زغال اخته می رسد. باید در این هفته از دوران بارداری، انگشتان پرده دار دست ها و پاهای فرزند شما رشد کرده و حرکات پرشی ناگهانی را از خود نشان دهند. همچنین، در این مرحله از دوران بارداری، کبد جنین شما رشد کرده و بسیاری از سلول های قرمز خون در مغز استخوان او تولید می شوند که در طول مراحل بعدی زندگی او نقش مهمی را ایفا خواهند نمود.
اگر در طول دوران بارداری مادر مشکل خاصی پیش نیاید، روند رشد سریع جنین تا پایان هفته بیستم از دوران بارداری ادامه خواهد داشت، به طوری که شما به عنوان یک مادر حامله با رشد فرزند داخل رحم خود، افزایش حجم شکم و اندازه رحمتان را به راحتی احساس خواهید کرد. همچنین، در طی هفته هفتم دوران بارداری قسمت های مختلف بدن جنین شروع به رشد کرده و برجسته تر به نظر خواهند رسید. علاوه بر این موارد، گوش های جنین هم در این هفته از دوران بارداری، حالت طبیعی خود را حفظ کرده و همراه با رشد دندان ها و کام، اعضای داخلی فرزند شما تکمیل خواهند کرد.
در طی این مرحله از دوران بارداری، پوست نوزاد متولد نشده شما به صورت یک پرده بسیار شفاف و نازک تشکیل می شود، طوری که وریدها در سراسر بدن و از زیر پوست قابل مشاهده خواهد بود.

اگر دنبال اطلاعات جالبی درباره این هفته هستید حتما مادر و جنین در هفته هفتم بارداری را بخوانید.

5. مراحل رشد طبیعی جنین در هفته هشتم دوران بارداری:

به عنوانی یک مادر باردار به یاد داشته باشید که در حال حاضر، رشد جنین شما به اندازه ای است که میزان قد او در حدود 1.6 سانتی متر خواهد بود. همچنین، دمی که قبلا در قسمت پشت بدن جنین داخل رحم خود مشاهده می کردید، با رشد جنین در هفته هشتم از دوران بارداری، کم کم شروع به محو شدن خواهد کرد.
اینک تمام ارگان های جنین، به ویژه اعصاب و عضلات مختلف داخل بدن او کامل شده و تمام قسمت های بدن عملکرد طبیعی خود را آغاز نموده اند، طوری که تمام سلول های عصبی موجود در مغز جنین شما ارتباط خوبی را با یکدیگر و با کل قسمت های بدن خواهند داشت. در واقع، این تغییرات اولین مرحله در ایجاد یک مسیر عصبی در بدن جنین داخل رحم مادر باردار تلقی می شود. علاوه بر این موارد، دست های جنین در طی هفته هشتم از دوران بارداری، از منطقه مچ شروع به خم شدن کرده و پرده های موجود در بین انگشتان دست و پاهای او به آرامی شروع به ناپدید شدن خواهند کرد.
در طی این دوره از بارداری پلک های جنین داخل رحم شما کاملا بزرگ و برجسته شده و تقریبا همه چشم جنین او را پوشش خواهند داد. همچنین، هفته هشتم دوران بارداری زمانی است که جوانه های چشایی جنین بر روی زبان کوچک او هم شروع به رشد خواهند کرد.

مادر و جنین در هفته هشتم بارداری این مطلب پرده از رازهای این هفته شگفت انگیز برمی دارد.

6. مراحل رشد طبیعی جنین در هفته نهم دوران بارداری:

لازم است به عنوان یک مادر باردار بدانید که اندازه قد جنین شما با ورود به هفته نهم از دوران بارداری، به 2.3 سانتی متر رسیده و وزن او هم در حدود 2 گرم خواهد بود. همچنین، پلک های جنین در این مرحله از دوران بارداری به طور کامل چشم های او را پوشش داده و پلک بالایی و پلک پایینی، کاملا بر روی هم منطبق شده اند، به طوری که فرزند داخل رحم شما تا هفته 26 از دوران بارداری قادر نخواهد بود تا چشم های خود را باز و بسته کند. علاوه بر این تغییرات، با ورود به هفته نهم از دوران بارداری لاله گوش های کوچک جنین نیز برای اولین بار قابل مشاهده خواهند بود.
در حال حاضر، جنین متولد نشده نه هفته ای شما با ایجاد شدن برخی تغییرات اساسی، بیشتر از قبل شبیه یک نوزاد انسان شده است. در واقع، در این دوران حساس، مچ پاها و دست های او بهتر رشد کرده و به طور کامل تشکیل شده است. همچنین، انگشتان پاها و دستان جنین شما کاملا برجسته شده و کم کم شروع به رشد می کنند. علاوه بر این موارد، با ورود به هفته نهم دوران بارداری، آرنج فرزند داخل رحم شما نیز از بازو به راحتی خم خواهد شد.
تقریبا در این هفته از دوران بارداری، دستگاه تناسلی جنین نیز شروع به رشد کرده و به شکل واقعی تشکیل خواهد شد. اینک وظیفه جفت جنین به حدی بیشتر شده است که علاوه بر مراقبت از جنین و تغذیه او، یکی از مهم ترین وظایف خود یعنی تولید هورمون مورد نیاز برای رشد جنین داخل رحم را هم آغاز خواهد کرد. در واقع، قبلا، جفت فقط مواد مغذی مورد نیاز برای جنین در حال رشد را تامین کرده و تمام مواد زائدی که در بدن او تولید می شد را دفع می نمود. اما حالا و با ورود به هفته نهم از دوران بارداری، وظیفه او خیلی سنگین تر شده و تا زمان تولد هم تمام وظایفش ادامه خواهد داشت.

خواندن مادر و جنین در هفته نهم بارداری به شما توصیه میشود.

7. مراحل رشد طبیعی جنین در هفته دهم دوران بارداری:

به عنوان یک مادر باردار و جوان به خاطر داشته باشیدکه با ورود به هفته دهم از دوران بارداری، نوزاد متولد نشده شما رسما به شکل یک انسان کامل تبدیل شده و حرکات او هم قابل مشاهده خواهد بود. به همین دلیل از حالا به بعد می توان فرزند داخل رحم شما را "جنین" نامید. اینک اندازه قد بدن او از تاج سر تا کف پاهایش به حدود 3.1 سانتی متر رسیده، اما کمتر از 4 گرم وزن دارد.
همچنین، در هفته دهم از دوران بارداری جنین بسیار فعال بوده و به همراه بلعیدن مایع درون کیسه آب مادرش، با بازوها و پاهای خود هم در آن دست و پا خواهد زد. فراموش نکنید که در حال حاضر، بسیاری از اندام های حیاتی نوزاد شما مانند مغز، ریه ها، روده ها، کبد و کلیه ها،به طور کامل تشکیل شده و کار اصلی خود را شروع کرده اند. اما رشد سر او هنوز هم ادامه داشته و بزرگ تر از بقیه بدن اعضای بدن به نظر می رسد. در واقع، می توان ادعا کرد که سر جنین در هفته دهم از دوران بارداری تقریبا نیمی از طول بدن او را به خود اختصاص داده است.
در این مرحله از دوران بارداری، پیشانی جنین رشد زیادی کرده و نسبت به سایر اجزای بدن او بسیار بزرگ تر به نظر خواهد رسید، به صورتی که تا بالای سر او ادامه خواهد داشت. این شرایط یک حالت موقتی بوده و دوباره در طی مراحل بعدی، پیشانی فرزندتان به شکل و محل طبیعی خود باز خواهد گشت. همچنین، در هفته دهم از دوران بارداری، اگر روند رشد جنین داخل رحم شما به طور طبیعی پیش برود، ناخن های او هم قابل مشاهده شده و لایه ای از مو به صورت پرزهای میوه هلو در سراسر بدنش تشکیل خواهد شد. علاوه بر این موارد، اعصاب نخاعی جنین هم در طی این هفته از دوران بارداری شروع به رشد کرده و به سمت خارج نخاع او خواهد رسید، طوری که طرح کلی ستون فقرات فرزندتان بسیار برجسته تر از سایر قسمت های بدن او به نظر خواهد رسید.

هفته ای که در آن قرار دارید اتفاقات دیگری در پی دارد که میتوانید با خواندن مادر و جنین در هفته دهم بارداری از آنها آگاه شوید.

8. مراحل رشد طبیعی جنین در هفته یازدهم دوران بارداری:

در حال حاضر، اندازه قد جنین داخل رحم شما در حدود 4 سانتی متر شده است. در واقع، رشد کامل بدن جنین داخل رحم مادر در این هفته از دوران بارداری، از قسمت بالا تا پایین شروع شده و تقریبا همه اندام ها و قسمت های مختلف بدن هم روند رشد بالایی خواهند داشت.
در طول هفته یازدهم از دوران بارداری، انگشتان پای جنین نیز به طور کامل ظاهر شده، اما مثل قبل پرده بین انگشتان از هم جدا نخواهند شد. فراموش نکنید که جنین داخل رحم شما در حال حاضر بسیار فعال بوده و به طور مداوم در حال حرکت است. در واقع، فرزندتان همچنان به لگد زدن ادامه داده و کشش دست و پاهای خود را حفظ خواهد نمود. همچنین، با ورود به هفته یازدهم از دوران بارداری، جنین مسیر رشد خود را آغازکرده و به صورت یک مصرف کننده در آمده است، تا بتواند مواد مورد نیاز بدن خود را برای رشد مناسب تامین کند. به همین دلیل، در طی چند ماه آینده، اصلی ترین مشغله جنین تغذیه و رشد زیاد است، طوری که در مدت کوتاهی بسیار قوی تر و بزرگتر از قبل خواهد شد.

مادر و جنین در هفته یازدهم بارداری شما را بیشتر با این هفته آشنا میکند.

9. مراحل رشد طبیعی جنین در هفته دوازدهم دوران بارداری:

همانطور که می دانید، در هفته دوازدهم از دوران بارداری، رشد جنین داخل رحم مادر باردار بیشتر از قبل شده و اندازه طول قد او از تاج سر تا کف پاهایش به حدود 5.4 سانتی متر رسیده است. اما، جنین در این هفته از دوران بارداری کمتر از 14 گرم وزن خواهد داشت.
همچنین، در هفته دوازدهم از دوران بارداری، واکنش جنین داخل رحم مادر به حرکات و لمس کردن های بیرونی قوی تر خواهد شد. به عنوان مثال، او در واکنش به لمس کردن شکم مادر خود سریع تر از قبل حرکت کرده و اگر رشدش طبیعی باشد، مادر ممکن است بتواند با انگشتان دست خود از روی شکم، فرزند داخل رحمش را لمس کرده و وجود او را به طور کامل احساس کند. علاوه بر این موارد، به عنوان یک مادر باردار فراموش نکنید که رشد سلول های عصبی جنین شما در هفته دوازدهم از دوران بارداری نیز بسیار سریع و چند برابر از قبل خواهد شد، به طوری که حتی با حفظ بسیاری از اتصالات عصبی که از قبل در مغز او تشکیل شده بود، همچنان به رشد خود ادامه خواهد داد.

جنین متولد نشده شما در هفته دوازدهم از دوران بارداری قادر به باز و بسته کردن انگشتان دست خود بوده و می تواند عضلات چشمش را هم محکم فشار دهد. همچنین، با ورود جنین به هفته دوازدهم از دوران بارداری، او بیشتر از قبل شبیه یک انسان شده و تمام ویژگی های جسمی و روحی یک انسان کامل را در خود پرورش خواهد داد.
در این مرحله از دوران بارداری، بر خلاف هفته های قبل که چشم های جنین در دو طرف سر او قرار داشتند، چشم ها به یکدیگر نزدیک شده و در جای طبیعی خود قرار خواهند گرفت، به طوری که فاصله آن ها از هم کم می شود. همچنین، گوش های جنین در هفته دوازدهم از دوران بارداری هم بیش از حد رشد کرده و در موقعیت نهایی و دائمی خود قرار خواهد گرفت. اندام های داخلی بدن جنین هم، اکنون می تواند کارهای پیچیده بیشتری انجام دهد. کبد فرزند داخل رحم شما شروع به ساختن صفرا کرده و کلیه های او هم ادرار تولید شده در بدن را وارد مثانه در حال رشد جنین خواهد نمود.

 و اما هفته دوازدهم بارداری، در این ماه بدن مادر و جنین دست خوش تغییراتی می شود به همین دلیل مامانم خواندن مادر و جنین در هفته دوازدهم بارداری را به شما مادر باردار توصیه می کند.

 

نظر (26)

بسم الله ، شما اولین نفر باشید.
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام‌من هفته ششم بارداری هستم دوتابچه دارم تازه فهمیدم باردارم میخواستم سقطش کنم ولی عذاب وجدان گرفتم گفتم گناه داره حالاهم باتوکل برخدامیخوام نگهش دارم

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام
بهترین کار رو کردین خدا هم کمکتون میکنه

This comment was minimized by the moderator on the site

من رفتم دکتر هفته هفت بارداری هستم و قلب بچه تشکیل نشده ایا جایی نگرانی هست

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام
نه عزیزم یکی دو هفته دیگه دوباره برو برای سونو

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام خسته نباشید من تازه باردار شدم در شش هفته ی بارداریم ، ازمایش دادم همه چیزم نرمال بود ولی vdrl میبت نشون میده ، خیلی نگرانم ، می خواستم ببینم خطرناکه ، درمانی داره، ممنون میشم کمکم کنید

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام
آنتی بیوتیک هایی که پزشکتون تجویز کرده مصرف کنید و تحت نظر باشید.

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام من الان بار دار هستم وهجده هفته دارم وسالهاست که مشکل کم‌کاری تیرویید دارم ودارو استفاده میکنم وماه پیش که ازمایش دادم دکترم راضی بود واین ماه که نوبت داشتم ونوبت دکتر داشتم دکترم گفت نیاز به ازمایش مجدد ندارم وبرای دوماه دیگه نوبت زد برای...

سلام من الان بار دار هستم وهجده هفته دارم وسالهاست که مشکل کم‌کاری تیرویید دارم ودارو استفاده میکنم وماه پیش که ازمایش دادم دکترم راضی بود واین ماه که نوبت داشتم ونوبت دکتر داشتم دکترم گفت نیاز به ازمایش مجدد ندارم وبرای دوماه دیگه نوبت زد برای ازمایش بنظر شما این اشکال نداره که دراین مدت که حدود سه ماه میشه ازمایش من چک نمیشه

ادامه مطلب
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام
کم کاری تیروئید از سردی بدن هست برای اینکه درمان بشه باید از خوزدن غذاهایی با مزاج سرد خودداری کنید یا با مصلحش مصرف کنید و بیشتر غذاهای طبع گرم بخورید.

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام من الان تو هفته ششم بارداری هستم اما ۴روزه اصلا چیزی نخوردم غذا دیدنی حتی عکسش هم دیدنی استفراغ بهم دست میده نمیدونم چکار کنم میشه راهنماییم کنید. یعنی الان من تا ماه ۴اینطور میشم؟ الان چند روزه سر کار هم نتوتستم برم فقط دراز کشیدم چون بلند...

سلام من الان تو هفته ششم بارداری هستم اما ۴روزه اصلا چیزی نخوردم غذا دیدنی حتی عکسش هم دیدنی استفراغ بهم دست میده نمیدونم چکار کنم میشه راهنماییم کنید. یعنی الان من تا ماه ۴اینطور میشم؟ الان چند روزه سر کار هم نتوتستم برم فقط دراز کشیدم چون بلند شدنی حالت تهوع و استفراغ زیاد میشه

ادامه مطلب
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام
این حالت طبیعیه، ، مقداری زنجبیل رو تو چای بریزین و بخورین، بیسکوئیت و نون خشک میتونه کمکتون کنید، مایعات هم زیاد بنوشین، کم کم بهتر میشین

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام و خسته نباشید من تازه عروسی کردم و با خواندن این مطالب دلم میخواد هر چه زودتر مادر بشم خیلی سایت خوبی دارین واقعا ممنونم از بابت این همه اطلاعات مفید .

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عروس خانم , تشکر از لطف و همراهی شما .

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام و خسته نباشید , ممنون از سایت مفیدتون
من 28 سالمه و در هفته 29 بارداری هستم تا هفته 25 همه چی نرمال بود ولی الان دور شکم جنین کمتر نشون میده و ده روز ,روز زایمانم عقب افتاد , آیا این میتونه شروع آی یو جی آر باشه؟ چیکار کنم جنینم رشدش نرمال...

سلام و خسته نباشید , ممنون از سایت مفیدتون
من 28 سالمه و در هفته 29 بارداری هستم تا هفته 25 همه چی نرمال بود ولی الان دور شکم جنین کمتر نشون میده و ده روز ,روز زایمانم عقب افتاد , آیا این میتونه شروع آی یو جی آر باشه؟ چیکار کنم جنینم رشدش نرمال بشه ؟

ادامه مطلب
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عزیزم
با این اوصاف ممکنه که شروع آی یو جی آر باشه بهتره سونوگرافیهای پشت سر هم و سونوگرافی داپلر انجام بشه .

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام خسته نباشید , سوال بنده این است که آیا مصرف خرما در ماه آخر بارداری مشکلی نداره ؟

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام خانمی , نخیر میتونین به راحتی مصرف کنین .

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام من 28 سالمه و سابقه ی سقط ندارم الان هشت هفته است باردارم رفتم سونو گرافی و دکتر بهم گفت متاسفانه نبض جنین نمیزنه و باید سقط بشه الان چیکار کنم ممکنه بعد از یکی دو هفته نبضش شروع به زدن کنه؟

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عزیزم , دو هفته صبر کنین و بعد از دو هفته اگه خودش دفع نشه یه سونوگرافی بدین و بعد سقطش کنین .

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام و خسته نباشید , من الان هشت ماه باردارم و از قبل بارداری تا الان 4.5 کیلو فقط چاق شدم , اطرافیان بهم میگن احتمال داره بچه رشد نمیکنه و منو نگران کردن به نظرتون در ماهای آخر چی بخورم تا جنین رشد کنه ؟

This comment was minimized by the moderator on the site

از من میشنوی نظر اطرافیان رو کلا نشنیده بگیر مهم نتیجه سونوگرافیته که اگه نرمال باشه موردی نیست.

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام و خسته نباشین , من ماه 8م بارداری هستم آخرین سونوگرافی که انجام دادم بهم گفتن دور شکم جنین کمتر از جاهای دیگه است به نظرتون خطرناکه ؟؟ باید چیکار کنم؟

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عزیزم , جنین لاغره و باید تغذیه ای خوب داشته باشین

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام خوب هستین؟ خسته نباشین سوال بنده اینه که آیا تنبلی تخمدان دلیل بر سقط جنین میتونه باشه ؟

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عزیزم ،
بله اختلال هورمونی در افراد با تنبلی تخمدان میتونه تا حدی از دلایل سقط جنین باشه.

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام من 28 سالمه و باردار بودم ولی در شش هفتگی بارداریم متوفق شد من قبل از بارداری از نرمال بودن پرولاکتینم مطمئن شده بودم و تا هنگامی که بدونم باردارم قرص ها رو ادامه میدادم حالا سوالم اینه آیا سقط من به دلیل پرولاکتین بالا بوده؟؟

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عزیزم نخیر دلیل سقط به این راحتی مشخص نمیشه .

  1. میتوانید نظرتان را به عنوان مهمان ارسال کنید ، ولی بهتر است ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/