تاخیر در زایمان طبیعی چه زمانی رخ میدهد و چه پیامدهایی دارد؟(بخش دوم)

تاخیر در زایمان طبیعی چه زمانی رخ میدهد و چه پیامدهایی دارد؟(بخش دوم)

در تاخیر در زایمان طبیعی چه زمانی رخ میدهد و چه پیامدهایی دارد؟(بخش اول) اینکه تاخیر در زایمان طبیعی چه ضررهایی برای نوزاد دارد را خواندید ، در ادامه می خوانید.

مطمئن هستیم که با دانستن این خطرات، شما نیز مانند بسیاری از مادران باردار دیگر در حال حاضر به دست و پا زدن افتاده اید، تا نوزاد خود را که به ظاهر بزرگ شده و وقت زایمان طبیعی او فرا رسیده است، سالم و به موقع به دنیا بیاورید. اما، به یاد داشته باشید که در انجام راهکارهایی که لازم است برای سلامتی خود و فرزندتان اجرا شود، نباید عجله کنید؟ در شرایطی که از تاخیر در به دنیا آمدن فرزند خود نگران هستید، حتما اولین کاری که انجام می دهید، باید این باشد که به پزشک معالجتان مراجعه کنید!
اما، پزشک معالجتان به شما چه خواهد گفت؟
اگر شما یک پزشک معالج خوب داشته باشید، او با استفاده از تجارب خود و سیاست خاصی، شما را راهنمایی خواهد نمود و هر کاری را که لازم باشد برای جلوگیری از بروز هر نوع بیماری جدی و نگه داشتن سلامتی شما و فرزندتان انجام خواهد داد. همچنین، ممکن است در این شرایط، پزشک معالجتان، به طور مکرر دهانه رحم شما را در هفته های آخر بارداری چک کند، تا اگر شروع به نازک شدن کرده باشد، تدابیر لازم را انجام داده باشد.
به عنوان یک مادر باردار به یاد داشته باشید که اکثر پزشکان زنان و زایمان به شما خواهند گفت: "زیاد نگران نباشید، چون هنوز یک هفته از تاریخ مقرر برای زایمان طبیعی، آن هم به دلایلی گذشته است." اما اگرشما به عنوان یک مادر باردار، وارد هفته چهل و دوم حاملگی خود شدید، بدون این که هیچ نشانه ای از نیروی زایمان طبیعی را در بدن خود احساس کرده باشید، متخصص زنان و زایمان معالج شما ممکن است شروع به نظارت بر ضربان قلب جنین بکند. او همچنین در این زمان، بر روی میزان مایع آمنیوتیک در رحم شما هم نظارت دقیقی خواهد داشت. اگر در طی این مدت او هر گونه عوارضی را در یدن شما و فرزندتان ببیند و یا اگر مدت ده روز یا بیشتر از موعد مقرر زایمان طبیعی شما گذشته باشد، ممکن است او اقدامات لازم را با زدن ضربه هایی توسط آرنج خود بر روی جنین، به منظور ورود او به دهانه رحم و آماده کردنش برای پیشرفت روند زایمان طبیعی انجام دهد.

پزشک چه کارهایی را برای زایمان طبیعی سریع باید انجام دهد؟

به یاد داشته باشید که اگر مدت زمان بارداری شما به عنوان یک مادر حامله از هفته 42 گذشته باشد، پزشک معالجتان ممکن است اقدامات لازم برای القای زایمان طبیعی را در شما انجام دهد. در ادامه این مقاله، برخی از روش هایی که ممکن است برای زودتر انجام گرفتن روند زایمان طبیعی انجام شود، بیان شده است. این روش ها عبارتند از:

1. از بین بردن غشاء و فرآیندهای غشایی:

غشاء و فرآیندهای آن به عنوان ناخالصی هایی در دهانه رحم، در طی دوران باردار رشد کرده اند، تا مانع افتادن جنین به بیرون از رحم شوند. لازم است بدانید که وجود این فرایندها دیگر در مراحل آخر دوران بارداری لازم نیست. اگر پزشک معالج شما لازم بداند، ممکن است این غشاء و فرآیندهای آن را از دهانه رحم شما بردارد. اما شما زیاد نگران نباشید، چون این حالت ترسی ندارد و درد زیادی هم در شما ایجاد نخواهد کرد. اما بهتر ایت بدانید که پزشک معالج بعد از انجام این کار، مطمئن خواهد شد که دهانه رحم شما نرم تر شده، و زمان زایمان طبیعی هم نزدیک خواهد شد.

2. پاره کردن کیسه آمنیوتیک SAC:

در این فرایند، پزشک معالج شما کیسه آمنیوتیک را با یک قلاب پلاستیکی نازک پاره خواهد نمود. فراموش نکنید که او با این کار به خروج آب رحم شما کمک کرده و می تواند روند زایمان طبیعی را بیش از حد معمول جلو بیاندازد.

3. استفاده از داروهای مختلف برای نرم کردن دهانه رحم:

پزشک معالج شما ممکن است در این مرحله، از داروهایی برای نرم کردن دهانه رحم استفاده کرده و نرم شدن بافت های اطراف رحم شما را با زدن آرنج امتحان نماید.

4. Pitocin:

انجام این کار، دیگر راه نهایی برای القاء روند زایمان طبیعی در مادرانی است که دچار تاخیر زیادی در انجام این فرایند شده باشند. استفاده از داروهای Pitocin انقباضات رحمی مادر باردار را برای القای روند زایمان طبیعی زیاد می کند. با تجویز این دارو، به عنوان یک مادر باردار می توانید مطمئن شوید که بدن شما وادار به زایمان طبیعی و به دنیا آوردن فرزدندتان در اسرع وقت خواهد شد.

مادر هنگام تاخیر زایمان طبیعی چه کارهایی می تواند انجام دهد؟

چنین مادران بارداری، قبل از اینکه با پزشک معالج خود مشورت کنند، ممکن است وسوسه شوند تا خودشان کنترل همه امور را به دست بگیرند. تعدادی زیادی کارها وجود دارد که مادران باردار می توانند برای سریع تر شدن روند زایمان طبیعی خود انجام دهند. فقط باید به یاد داشته باشید که شما تنها زن بارداری نیستید که این کارها را انجام می دهید! تحقیقات نشان داده است حدود 51 درصد از زنان باردار، استفاده از روش های طبیعی را برای القای روند زایمان طبیعی خود به کار می برند. در ادامه این مقاله، راهنمایی هایی برای مقابله با زایمان عقب افتاده بیان شده است، که شما می توانید آن ها رامتحان کنید. این راهکارها عبارتند از:

zayman-tabiy-r9.jpg

1. انجام پیاده روی های طولانی برای زایمان طبیعی آسان:

به عنوان یک مادر باردار به یاد داشته باشید که پیاده روی، یک ورزش خوب در تمام دوران بارداری محسوب می شود، که شما می توانید از آن برای القاء روند زایمان طبیعی خود استفاده کنید. اما فراموش نکنید که پیاده روی بیش از اندازه می تواند برای سلامتی فرزندتان مضر باشد.

2. مصرف موادغذایی تند و کمک به زایمان طبیعی :

هر چند هیچ مدرکی معتبری برای اثبات این موضوع که استفاده از مواد غذایی تند برای القا روند زایمان طبیعی موثر است، وجود ندارد، اما میلیون ها مادر ادعا کرده اند که خوردن مواد غذایی تند می تواند کمک زیادی برای القای روند زایمان طبیعی، و به دنیا آمدن به موقع نوزاد کند. بنابراین، شما هم به عنوان یک مادر باردار می توانید برای جلوگیری از تاخیر در روال طبیعی زایمان خود، این راهکار را امتحان کنید.

3. روغن کرچک گزینه محبوب زنان باردار:

استفاده از روغن کرچک گزینه محبوبی است که زنان باردار در سراسر جهان از آن برای القای روند زایمان طبیعی خود استفاده می کنند.

4. روغن گل پامچال:

بسیاری از پزشکان توصیه می کنند که استفاده از روغن گل پامچال مغربی، به سریع تر شدن روند زایمان طبیعی کمک زیادی خواهد نمود. اما داده های علمی معتبری هم برای اثبات اثربخشی آن در روند زایمان طبیعی وجود ندارد.

5. داشتن رابطه جنسی و کوتاهی زمان زایمان طبیعی:

بسیاری از زنان بر این باورند که داشتن رابطه جنسی در دوران باردار، می تواند کمک زیادی به کوتاه شدن مدت دوره بارداری کند، به ویژه اگر مدت زمان دوره بارداری شما به سر رسیده و هنوز زایمان اتفاق نیافتاده باشد. هر چند داشتن رابطه جنسی در اواخر حاملگی هیچ آسیبی به نوزاد شما نمی رساند، اما هیچ مدرکی هم وجود ندارد که ثابت کند انجام این کار می توانید تاثیر مثبتی بر القای روند زایمان طبیعی داشته باشد.

همان طور که متوجه شدید، هیچ مدرک معتبری وجود ندارد که شما خودتان می توانید کارهایی را انجام دهید تا به زودتر متولد شدن نوزادتان کمک کنید. بنابراین، تا آنجا که می توانید استراحت کنید و با خواندن کتاب و تماشای فیلم، ذهن خودتان را از مسائل مربوط به زایمان طبیعی زودتر دور کنید و با لذت بردن از روزها، این دوران به یاد ماندنی را سپری نمایید.

 

نظر (6)

بسم الله ، شما اولین نفر باشید.
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام من هفته 41 بارداری هستم البته طبق تاریخ اخرین پریودیم بایستی 2 همین ماه زامان میکردم اما امروز 10 هست وهیچ خبری نیست وطبق سونو گفته تا 12 تاریخ زایمانم میخواستم بدونم تا کی باید صب کنم ممنونم

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام
تا زمانی که وروجک بخواد بیاد و مشکلی هم نداری میتونی صبر کنی

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام و خسته نباشید, آیا پیاده روی برای مادرانی که میخواهند زایمانی طبیعی داشته باشند ضرر داره؟

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عزیزم , به عنوان یک مادر باردار به یاد داشته باشید که پیاده روی، یک ورزش خوب در تمام دوران بارداری محسوب می شود، که شما می توانید از آن برای القاء روند زایمان طبیعی خود استفاده کنید. اما فراموش نکنید که پیاده روی بیش از اندازه می تواند برای...

سلام عزیزم , به عنوان یک مادر باردار به یاد داشته باشید که پیاده روی، یک ورزش خوب در تمام دوران بارداری محسوب می شود، که شما می توانید از آن برای القاء روند زایمان طبیعی خود استفاده کنید. اما فراموش نکنید که پیاده روی بیش از اندازه می تواند برای سلامتی فرزندتان مضر باشد.

ادامه مطلب
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام و خسته نباشید , چرا پزشک کیسه آمنیوتیک راپاره میکند؟

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عزیزم, در این فرایند، پزشک معالج شما کیسه آمنیوتیک را با یک قلاب پلاستیکی نازک پاره خواهد نمود. فراموش نکنید که او با این کار به خروج آب رحم شما کمک کرده و می تواند روند زایمان طبیعی را بیش از حد معمول جلو بیاندازد.

  1. میتوانید نظرتان را به عنوان مهمان ارسال کنید ، ولی بهتر است ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/