در 10 راه ساده کاهش درد زایمان طبیعی راههای طبیعی برای کاهش درد زایمان طبیعی گفته شد ، در ادامه راههایی برای تسریع زایمان طبیعی را خواهید خواند.
چهل هفته بارداری مدت زمان بسیار طولانی برای مادران حامله می باشد، اما احساس وجود یک روح کوچک در داخل بدن، آن ها را خوشحال و راضی خواهد کرد. اگر در بدن شما به عنوان یک مادر حامله، در هفته آخر دوران بارداری برخی از نشانه های نزدیک شدن زمان زایمان طبیعی مانند گشاد شدن دهانه رحم، به وجود آمدن انقباضات گاه به گاه رحمی شروع شده، اما زایمان طبیعی هنوز به طور قطعی آغاز نشده است، شما باید خودتان سعی کنید تا با به کارگیری راه های طبیعی، به روند زایمان طبیعی خود سرعت بخشید. بالا بردن سرعت روند زایمان طبیعی به معنی تلاش برای وارد نمودن فشار بیشتر به فرایند طبیعی تولد نوزاد با خیال راحت و آرامش بیشتر است. هر چند بعضی وقت ها، ممکن است حتی این روش ها هم در سرعت بخشیدن به روند زایمان طبیعی موثر نباشند، اما اگر بدن مادر باردار کاملا آماده باشد، امکان زایمان سریع بیشتر خواهد بود. اما به یاد داشته باشید که مادران باردار هنوز هم می توانند با سعی زیاد، روند زایمان خود را امن تر گردانند. برای این کار، توصیه می شود مقاله زیر را که در مورد راهکارهای بالا بردن سرعت زایمان طبیعی است، مطالعه کنید.
آیا به عنوان یک مادر باردار، زمان شروع زایمان طبیعی را می شناسید؟
اگر جوابتان به این سوال منفی است، پس به عنوان یک مادر جوان و بی تجربه به یاد داشته باشید که وقتی هنگام زایمان طبیعی فرا رسد، شما علائم و نشانه های زیر را در بدن خود تجربه خواهید کرد، که عبارتند از:
• به وجود آمدن انقباضات دردناک و منظم در رحم
• گشاد شدن دهانه رحم
شما به عنوان مادر باردار، به زودی متوجه خواهید شد که وقتی نشانه های ذکر شده در بالا در بدن شما اتفاق افتاد، فاز اول زایمان شروع خواهد شد. هر چند ممکن است بروز این علائم، شما را به عنوان یک مادر باردار شگفت زده کند، اما تشدید این فشارهای دردناک تا قبل از رسیدن به نقطه پایان زایمان ادامه خواهد داشت و حتی ممکن است به دلیل بروز این دردها، تمام شب را تا انجام زایمان بیدار بمانید. لازم است بدانید که بروز این حالت ها، در اولین بارداری مادران رایج تر است.
آیا می دانید که زایمان طبیعی چه مدت طول خواهد کشید؟
به یاد داشته باشید که طول فاز فعال زایمان طبیعی برای اولین بارداری مادران، از شروع درد به طور متوسط 8 ساعت طول خواهد کشید که می تواند کوتاه تر یا طولانی تر هم شود، اما قطعا بیش از 18ساعت نخواهد بود.
اگر این حاملگی، اولین بارداری شما نباشد زمان آن کوتاه تر شده و سریع تر از زایمان طبیعی اولتان تمام خواهد شد. به یاد داشته باشید که به طور متوسط فاز فعال در زایمان طبیعی به مدت 5 ساعت به طول می-انجامد و فراتر از 12 ساعت طول نمی کشد.
اما فاز فعال دوم زایمان طبیعی، یعنی مرحله هل دادن نوزاد به بیرون از رحم مادر، معمولا بیشتر از 3 ساعت طول نمی کشد و اگر بارداری اول مادر نباشد هم به مدت 2 ساعت تمام خواهد شد.
به عنوان مادر باردار به یاد داشته باشید که همیشه انجام سریع مراحل زایمان طبیعی، برای مادر و جنین امن نخواهد بود. اگر عمل زایمان طبیعی سریع تر از حد معمول باشد، می تواند عوارض جسمی و روحی زیادی را در مادر و فرزند به وجود آورد. همچنین، اگر این کار کندتر از حد معمول انجام شود هم برای مادر و نوزاد خسته کننده خواهد بود.
عوارض انجام آهسته روند زایمان طبیعی چیست؟
به خاطر داشته باشید که درد زایمان ممکن است یک ساعت پس از ظاهر شدن علائم زایمان به وجود آید و بلافاصله با شروع خونریزی در مادر، سریع پیشرفت کند. اما آنچه که واقعا مهم است چگونگی پیشرفت کار زایمان طبیعی برای چند ساعت آینده خواهد بود.
ماما یا پزشک معالج شما، به طور متوسط پیشرفت زایمان طبیعی را برای 4 ساعت آینده پیش بینی می کند. وی همچنین، معاینه برای گشاد شدن دهانه رحم را هم پشت سر هم بررسی خواهد کرد و نیز ضربان قلب نوزاد را هم با استفاده از یک Pinard Sthetoscope یا داپلر دستی گوش کرده و تحت کنترل خود نگه خواهد داشت.
معمولا ماما یا پزشک معالج شما در معاینات خود در هر 4 ساعت یک تصویر کامل از نحوه پیشرفت عمل زایمان طبیعی به شما هم ارائه می دهد که ممکن است شانس بیمار را برای قرار گرفتن او در معرض عمل سزارین کاهش دهد. به یاد داشته باشید که ارزیابی های مکرر بیمار توسط ماما یا پزشک معالج، به آن ها در شناسایی وضعیت بیمار کمک فراوانی خواهد نمود.
ادامه مطلب را در زایمان طبیعی و راه های موثر بر سرعت بخشیدن آن (بخش دوم) دنبال کنید.
نظر (6)