در این مقاله به 7 نکته برای طلاق توافقی سریع که میتواند در این مسیر بسیار به زوجین کمک کند میپردازیم. طلاق توافقی زمانی رخ میدهد که زوجین تصمیم به جدا شدن گرفتن و هیچکدام مشکلی با این مسئله نداشته و بر سر مسائلی مانند مهریه، نفقه، حضانت کودکان و موارد مشابه به توافق رسیدهاند و فقط میخواهند هر چه سریعتر از یکدیگر جدا شوند. اگر به هر دلیلی به دنبال بهترین وکیل طلاق توافقی هستید با گروه وکلای آسا در ارتباط باشید.
چرا به یک وکیل خوب برای طلاق توافقی احتیاج داریم؟
یکی از سؤالاتی که خیلی از تیم وکلای آسا پرسیده میشود، علت داشتن یک وکیل خوب برای طلاق توافقی است و آیا داشتن وکیل ضرورتی دارد؟ طلاق توافقی هم مانند تمام طلاقها شامل قوانینی میشود که فقط یک وکیل خوب میتواند آن را بهسرعت انجام دهد. البته این تنها ضرورت داشتن وکیل نیست. در ادامه مزایای داشتن وکیل طلاق توافقی سریع را شرح میدهیم.
- تنشهای کمتر
- کمک به کاهش تشکیل پروندههای متعدد در دادگستری
- جلوگیری از دخالت خانواده طرفین
- عدم امکان رجوع زوجین به یکدیگر
- کاهش زمان رسیدگی
تفاوت طلاق توافقی با سایر طلاقها
شاید برای شما سؤال شده باشد طلاق توافقی چه تفاوتی با سایر طلاقها دارد و چگونه میتوان طلاق فوری سریع داشت؟
در بهترین حالت به این سؤال میتوان به این شکل پاسخ داد که در مهمترین تفاوت طلاق توافقی با سایر طلاق ها، توافق بر سر میزان و نحوه پرداخت مهریه است. در این نوع طلاق زوجین بر سر میزان مهریه (مثلاً بخشیدن نصف مهریه توسط زن) و زمان پرداخت آن توافق مینمایند، البته در طلاق توافقی سریع بر سر مسائلی مانند حضانت فرزندان نیز توافق میشود.
7 نکته برای طلاق توافقی
همانطور که گفته شد در این مقاله به 7 نکته برای طلاق توافقی که باعث سریعتر شدن مراحل طلاق میشود و باید زوجین آن را بدانند تا به مشکل نخورند اشاره میشود. توجه داشته باشید اگر تصمیم به طلاق توافقی گرفتهاید قبل از هر کاری به وکیل طلاق توافقی گروه وکلای آسا مراجعه کنید تا بتوانید قبل از هر کاری بهترین مشاوره را دریافت نماید.
مدارک لازم را آماده کنید
طلاق توافقی یک کار قانونی حساس است که برای طی کردن مراحل آن نیاز به مدارک خاصی است که عدم وجود این مدارک باعث تداخل در مراحل طلاق میشود. مهمترین مدارکی که برای طلاق توافقی سریع باید به همراه داشت شامل موارد زیر است.
- اصل مدارک شناسایی زوجین (کارت ملی و شناسنامه)
- نظر واحد خانواده برای دادگاه (اگر تمایل به مشاوره قبل از طلاق دارید)
- توافق نامهی طلاق (پرداخت یا بذل مهریه، نفقه، تعیین تکلیف حضانت فرزندان و ...) این توافق نامه توسط وکلای تنظیم می شود.
- سند ازدواج زوجین
- وکالتنامه رسمی در صورت داشتن وکیل (این مورد در زمان اعطای وکالت طلاق کاربرد دارد)
به دنبال بهترین وکیل طلاق توافقی باشید
برای اینکه کار شما به بهترین شکل و با بالاترین سرعت انجام شود باید به سراغ بهترین وکیل طلاقی توافقی گروه وکلای آسا بروید که خیالتان از رسیدگی به امور طلاق توافقیتان راحت باشد و نیاز به انجام کار اضافهای نداشته باشید و فقط منتظر حکم طلاق باشید.
طلاق توافقی در زمان عقد
به هر دلیلی ممکن است زوجین بخواهند بهصورت توافقی از یکدیگر طلاق بگیرند و این مسئله ممکن است در زمان عقد اتفاق بیافتد، حال سؤال این است که آیا این کار ممکن است یا خیر؟ در صورتی که زوجین هیچ رابطه زناشویی با هم نداشته باشند میتوان در دوران عقد هم طلاق توافق سریع گرفت. در صورتی که زوجین هیچ ارتباط زناشویی با هم نداشته باشند پس ز طلاق میتوانند به دفتر ثبتاحوال مراجعه کنند و اسم یکدیگر را از شناسنامه خود حذف کنند.
تنها مرجع رسمی پیگیری طلاق توافقی کجاست؟
شاید برای شما هم سؤال باشد برای طلاق توافقی باید به کجا مراجعه کنیم بر اساس ماده 4 قانون خانواده مصوب سال 91 رسید، تنها مرجع رسمی ، دادگاه خانواده میباشد. البته دقت داشته باشید این قانون تنها برای طلاق توافق نیست و مواردی از قبیل طلاق، تغییر جنسیت، تعیین حضانت فرزند یا فرزندان، ولایت قهری، شروط ضمن عقد نکاح و موارد متعدد درگیر که جزو دعای خانواده باشند در این دادگاهها بررسی میشوند.
شیوه اجرای صیغه طلاق
یکی از سؤالات پرتکرار که کاربران از متخصصین تیم وکلای آسا میپرسند، شیوه اجرای صیغه طلاق است. بهطورکلی اجرای صیغه طلاق به دست سردفتر ازدواج و طلاق بعد از محرز شدن دادنامه با در نظر گرفتن کلیه نکات شرعی و پذیرفتن وکالت زوجه از طرف زوج در امر طلاق، صیغه جاری میشود و در شناسنامه زوجین درج شده و سند طلاق زوجین صادر میشود. وکیل دادگستری نیز می تواند به وکالت از موکل درخواست اجرای صیغه طلاق را بدهد.
مدت زمان انجام و رسیدگی به طلاق توافق چقدر است؟
مدت زمان طول کشیدن مراحل طلاق را میتوان یکی از مهمترین سؤالات کاربران از وکیل طلاق توافقی سریع گروه وکلای آسا دانست، این سؤال عمدتاً در حین مراحل طلاق پرسیده میشود زیر افراد میخواهند بهسرعت طلاق بگیرند و میزان زمانی که برای طلاق توافقی سریع لازم خیلی برایشان اهمیت دارد.
مدت زمان طول کشیدن فرایند طلاق توافقی سریع، یک هفته میباشد که این زمان با تصویب قوانین جدید دستخوش تغییرات شد و این زمانی کمی بیشتر افزایش پیدا کرده، البته هنوز هم خیلی از شعب دادگاهها این دادخواست را در همان یک هفته انجام میدهند.
هزینههای طلاق توافقی سریع را چه کسی باید پرداخت کند
هزینههای طلاق توافق به عهده چه کسی است و میزان این هزینه چقدر؟ مطمئناً این سؤال خیلی از زوجینی که فکر طلاق توافقی هستند. در پاسخ به این سؤال باید اِلمانهای (موارد) تأثیرگذار و دخیل در میزان هزینه طلاق توافقی سریع را در نظر گرفت که در لیست زیر بهطور کامل بررسیشده.
عموما در طلاق توافقی زوجین به صورت مساوی هزینه های طلاق را پرداخت میکنند ولی در این خصوص الزام قانونی وجود ندارد.
هزینه مشاوره
هزینه مشاوره با توجه به شهری که در آن زندگی میکنید، متفاوت و نمیتوان قیمت دقیقی برای آن قرارداد. به فرض هزینه مشاوره در دادگاه در سال 99 به میزان 140.000 تومان است.
دفترخانه
یکی از مهمترین هزینههای شما، هزینه دفترخانه که هر سال تغییر میکند و با توجه به نوع طلاق میزان متفاوتی دارد. در سال 1399 به میزان حدودا 500.000 تومان است.
طرح دعوا
هزینه دادرسی برای طلاق توافقی سریع و هزینه دفتر خدمات الکترونیک قضایی در سال 1399 حدودا به میزان 200.000 هزار تومان میباشد.
وکیل طلاق توافقی
یکی از مهمترین نیازهای شما داشتن وکیل طلاق توافقی است که این هزینه مجزا از هزینههای دادگستری میباشد و با توجه به نظر وکیل تعیین میشود. اگر به دنبال بهترین وکیل طلاق توافقی با بهترین هزینه هستید میتوانید همین الان با گروه وکالت آسا در ارتباط باشید.
نظر (1)