این مقاله دلایلی که مرده زایی را توضیح می دهد، از دست دادن یک نوزاد می تواند ویرانگر باشد، وقتی اتفاق میافتد ، خیلی سخت می باشد که بدانید با عمل و احساسات چگونه باید مقابله کنید.
ما برای شما توضیح خواهیم داد که چه اتفاقی پس از مرده زایی خواهد افتاد و پیشنهاداتی را به شما می دهیم که در اولین قدم چه کاری باید انجام دهید،این اتفاق نه تنها شما بلکه همسرتان و خانواده و دوستانتان را شامل می شود، بنابراین ، این مقاله می تواند کسی را که این اتفاق برایش پیش آمده یا کسی را که از او حمایت می کنید کمک کند.
نوزاد مرده یا مرده زایی چیست ؟
مرده زایی به این معنا است که یک نوزاد بدون هیچ نشانه ای از زندگی در زمان به دنیا آمدن و یا بعد از 24 هفتگی مرده به دنیا می آید، یک نوزاد ممکن است در اواخر بارداری (مرگ داخل رحمی) بمیرد، بیشتر غیر منتظره است که یک نوزاد در طول به دنیا آمدن بمیرد، نوازد مرده غیر معمول است اما متاسفانه نادر نیست.
چه چیزی باعث می شود که یک نوزاد در رحم مادر بمیرد؟
دلایل زیادی برای مرگ در رحم مادر وجود دارد، این دلایل عبارتند از عواملی چون جفت، ژنتیک ، سلامت و سن یک مادر ،شیوه زندگی و عفونت که بر روی نوازد تاثیر میگذارد.
مشکل جفت شایع ترین علت مرگ نوزاد در رحم مادر تصور می شود،اصطلاح پزشکی در مورد این مشکل نارسایی جفت می باشد،حدود دو سوم نوزادانی که در رحم میمیرند تصور می شود به دلیل نارسایی جفت از دست میروند، دلایل دقیقی برای اینکه چرا جفت به درستی کار نمیکند مشخص نیست.اما پزشکان می دانند که اگر جفت به خوبی کار نکتد باعث می شود رگ های خونی یک مادر که متصل به نوزاد هستند تنگ می شود،که در نتیجه باعث میشود مواد مغذی و اکسیژن به جنین نرسد و باعث مشکلات رشد در جنین شود و مرده زایی در این زمان رخ می دهد.
بسیاری از نوزادانی که مرده هستند نارس و کوچکتر از آن چیزی هستند که باید برای آن مرحله از بارداری باشند.
بیماری بارداری پره اکلامپسی یا مسمومیت بارداری می تواند جریان خون به جنین را از طریق جفت کاهش دهد، گاهی اوقات یک نقص ژنتیکی یا کرومزومی ممکن است باعث شود مرده زایی شود، حدود 10 درصد این دلیل تصور می شود که مغز ، قلب و یا اندام حیاتی دیگر خوب ساخته نشده است.
خون ریزی شدید در اواخر بارداری و یا در حین زایمان یکی دیگر از احتمالاتی است که ممکن است منجر به مرده زایی شود، محسوب می شود، این اتفاق می تواند هنگامی رخ دهد که جفت جدا شدن از رحم را شروع می کند (جدا شدن زودرس جفت).
شرایط جسمی مادر مانند دیابت،عفونت مانند آنفلونزا یا تسکوپلاسموز می تواند از عواملی باشد که منجر به مرده زایی می شود.
در بارداری در سنین بالا، خطر تولد نوزاد مرده بسیار زیاد است، بالاتری خطر در 41 هفتگی می باشد، بنابراین در برخی از بیمارستان ها پیشنهاد می شود که قبل از 39 هفتگی و 40 هفتگی بچه زودتر از موعد مقرر به دنیا بیاید.
خیلی به ندرت پیش می آید که یک نوزاد در پایان بارداری مرده به دنیا بیاید،این ممکن است به دلیل مشکلات جفت باشد،در اغلب بیمارستان ها اگر یک زن 41 هفته از بارداری خود را می گذراند پزشک پیشنهاد می کند که نوزاد را به دنیا بیاورد.
عوامل دیگری چون شیوه ی زندگی مانند چاقی ، نوشیدن مشروبات ، سیگار کشیدن در دوران بارداری خطر مرده زایی را افزایش می دهد، سیگار کشیدن میتواند رشد نوزاد در رحم را محدود کند و اکسیژن رسانی به نوزاد را از طریق جفت کاهش دهد.
مرده زایی چه زمانی اتفاق می افتد؟ (بخش دوم) می تواند شما را بیشتر راهنمایی کند.
نظر (6)