در چرا سزارین نه ؟ (بخش اول) خطرات سزارین از همه جوانب گفته شد ، در ادامه می خوانید : عمل سزارین همواره با مشکلاتی همراه است ، اگر در حین سزارین مشکل جدی داشتید، ممکن است به انتقال خون نیاز پیدا کنید، بعضی از مشکلات نادر ناشی از سزارین می تواند کشنده باشد، اما احتمال آن بسیار کم است.
چه خطراتی بعد از عمل سزارین نوزاد را تهدید می کند؟
احتمالا حال نوزادتان چه در حین عمل و چه بعد از آن کاملا خوب خواهد بود، با این حال برخی از نوزادان مشکلات تنفسی دارند، این مشکلات معمولا خیلی جدی نیستند اما گاهی اوقات برای کمک به بهبودی نوزاد به مراقبت ویژه نیاز خواهد داشت. اگر نوزادتان نارس باشد و یا با سزارین به دنیا آمده باشد، احتمال مشکلات تنفسی بیشتر است، اگر نوزاد پیش از شروع زایمان با سزارین متولد شده باشد خصوصا قبل از هفته ۳۹ بارداری، باز هم این مشکلات را خواهد داشت. حدود یک مورد از هر ۵۰ مورد نوزاد به طور تصادفی در حین عمل سزارین توسط پزشک تحت برش جراحی قرار می گیرند، اما بدون هیچ گونه ضرری این حالت بهبود می یابد.
آیا داشتن سزارین روی بارداری های بعدی تاثیر می گذارد؟
احتمالا تاثیر خواهد داشت، وقتی شما یک عمل سزارین داشته باشید احتمال داشتن سزارین دیگر در بارداری های آینده بیشتر خواهد بود، اما این مورد همیشگی نیست و زایمان طبیعی بعد از سزارین هم امکان دارد. (VBAC).
چیزهایی که باید در مورد ریکاوری بعد از سزارین بدانید
احتمالا حرفهای ترسناکی درباره افسردگی بعد از زایمان را شنیده اید یا شیر دادن به نوزاد بعد از سزارین با مشکلاتی مواجه است، سعی نکنید خود را با این مسائل نگران کنید، اگرچه افسردگی اولیه بعد از زایمان در زنانی که سزارین داشتند نسبت به آن هایی که زایمان طبیعی دارند شایع تر است اما بعد از دو ماه میزان شیوع آن تقریبا یکسان خواهد شد.
اگر می خواهید به نوزادتان شیر بدهید از همان ابتدا از ماما یا مشاور تغذیه کمک بخواهید، شما به دلیل پشت سر گذاشتن عمل سزارین ، نسبت به زنانی که زایمان طبیعی داشتند به حمایت و توجه بیشتری نیاز دارید، با این حال به محض شروع کردن سزارین شانس موفقیت شما به اندازه ی زنانی است که زایمان طبیعی دارند.
سزارین چه معایبی دارد؟
داشتن زایمان برنامه ریزی شده به این معنی است که می دانید نوزادتان چه زمانی متولد می شود، انقباضات را نخواهید داشت یا درد در ناحیه بین واژن و پرینه که در زایمان طبیعی اتفاق می افتد را احساس نخواهید کرد. مدتی بعد از عمل سزارین ناحیه زخم در محل شکم دردناک بوده اما با تجویز ضد درد به طور موثری مدیریت می شود.
ممکن است هنوز بعضی از ناراحتی های ناشی از زایمان طبیعی را تجربه کنید، اما در مورد سزارین برنامه ریزی شده موارد زیر کمتر اتفاق می افتد:
• درد شکمی و درد کبودی و بخیه در ناحیه پرینه (بین واژن و رکتوم)
• خونریزی شدید بعد از زایمان
• خروج ادرار در زمان سرفه یا خندیدن (بی اختیاری استرسی)
سزارین در دراز مدت از ریسک کم خوابیدن رحم به داخل واژن یا پرولاپس (بیرون زدن رحم از واژن) جلوگیری می کند، عوامل دیگری نیز باعث پرولاپس رحم می شوند از جمله:
• نوع زایمان
• وزن نوزاد در زمان تولد
• تعداد نوزادان
• این که مادر یا خواهرتان سابقه پرولاپس داشته باشد (عوامل ژنتیکی)
• چاقی
• یبوست مداوم
بارداری، استخوان های لگن را تضعیف کرده و به مشکلاتی همچون خروج بی اختیار ادرار (بی اختیاری استرسی) منجر می شود، بنابراین اهمیت دارد که نرمش های لگنی انجام دهید.
برخی در تعداد زایمان با سزارین شک و تردید دارند ، اما حقیقت چیست؟ چه تعداد زایمان به روش سزارین می توان انجام داد؟ با مطالعه مطلب لینک شده پاسخ این سوال را خواهید گرفت.
برای دانستن آنچه در اتاق عمل میگذرد ، می توانید در اتاق سزارین چه اتفاقاتی می افتد؟ را مطالعه کنید.
نظر (5)