همانطور که میدانید دوران بارداری زنان با بسیاری از تغییرات فیزیکی در بدن اين افراد همراه است. زماني كه نوسانات هورمونی به لیست این تغییرات اضافه شود، مقابله کردن با این تغییرات براي مادر باردار مشکلتر خواهد شد. به همین دلیل، زنان باردار ممکن است با مشکلات زیادی در مورد رشد موهای خود روبرو شوند. به عبارت بهتر، ممكن است با آغاز دوران بارداري میزان پرپشتی موهاي زنان تحت تاثیر قرار بگيرد، كه بیشتر این تغییرات وابسته به تغییرات هورمونی درون بدن مادران باردار میباشد، که به علت حاملگی رخ داده است.
با توجه به اين توضيحات، شما هم ممکن است با احساس افزایش میزان رشد موهای بدن خو مواجه شوید، که میتواند یک علامت خاموش از بروز تغییرات هورمونی در بدنتان باشد. بسیاری از زنان حامله برای مبارزه با این مشکل در بدن خود از روش الکترولیز استفاده میکنند. اگر به عنوان يك خانم جوان و بيتجربه میخواهید كه اطلاعات بیشتري در مورد الکترولیز، به عنوان یک روش برای از بین بردن موهای اضافی بدن، به دست آوريد و یا در مورد امنیت اين روش در دوران بارداری مطمئن شويد، خواندن مقاله زیر ایده خوبی براي شما خواهد بود.
الکترولیز چیست؟
الکترولیز روشی است که برای از بین بردن موهای زائد بدن زنان مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع، الکترولیز تنها گزینه دائمی برای از بین بردن موهاي بدن زنان محسوب ميشود، که به راحتی در دسترس همگان قرار دارد. این روش درمانی را میتوان بر روي بدن زنان باردار متعددی مشاهده نمود، اما برای انتخاب روش مناسب از بين بردن موهاي زائد بدن، بهتر است هر مادر بارداري با یک پزشک متخصص زنان و زايمان مشورت نموده و بداند که گزینه مناسب برای او کدام است. به يادتان باشد كه به دست آوردن بهترین راهكار براي شما، بعد از صحبت و مشاوره با پزشک متخصص زنان و زايمان امکانپذیر میباشد.
البته از بین فرآیندهای مختلف برای از بین بردن موهای زائد بدن زنان باردار میتوان به دیاترمی و یا روش موج کوتاه هم اشاره نمود، که پزشك متخصص زيبايي برای حذف موهای زائد بیمار خود از عبور دادن جریان متناوب با فرکانس بالا از طریق یک سوزن استفاده میکند. در اين روش، زمانی که سوزن از پوست فرد عبور میکند، تولید گرما کرده و با آن فولیکول مو را در بدن فرد از بین میبرد. اعتقاد بیشتر متخصصان زيبايي این است که انجام روش الکترولیز برای از بین بردن موهای زائد بدن زنان در دوران بارداری روش بیخطری است، زیرا در این راهکار از مقدار کمی حرارت برای از بین بردن فولیکولهای موي بدن زنان استفاده میشود. برخي ديگر از روشهاي الکترولیزی براي از بين بردن موهاي زائد بدن زنان باردار عبارتند از:
آبکاری الکترولیزی برای از بین بردن موهای زائد بدن زنان در دوران بارداری: معمولا پزشکان متخصصی که از روش آبکاری الکترولیزی برای از بین بردن موهاي زائد بدن زنان باردار استفاده میکنند، از طریق ورود یک سوزن به داخل فولیکول مو و انجام واکنش شیمیایی در آن، فولیکول را دچار مشکل میکنند، که در نتیجه آن، رشد مو عقب افتاده و يا به طور کامل از بین میرود.
روش مخلوط برای از بین بردن موهای زائد بدن زنان در دوران بارداری: روش ترکیبی از روش الکترولیز معمولی و آبکاری الکترولیزی تشكيل شده است، که در آن، پزشك متخصص زيبايي به سادگی، ترکیبی از هر دو روش بالا را برای از بین بردن موهای زائد بدن فرد باردار استفاده میشود.
آیا استفاده از روش الکترولیز در دوران بارداری زنان امن است؟
به گفته دکتر رضاوین، متخصص رشته زنان و زایمان و چند پزشک متخصص دیگر، روش الکترولیز برای استفاده زنان باردار امن میباشد. با این حال، منابع دیگري بر این باورند که زنان باردار باید برای درمان موهای زائد بدن خود، به ویژه در سه ماه اول از دوران بارداری از اين روش استفاده نكنند، زیرا این کار باعث بروز تنش در بدن مادر باردار شده و میتواند سلامت جنین داخل رحم او را هم تحت تاثیر قرار دهد. با اين حال، ميتوان ادعا كرد كه استفاده از این روش درمانی پس از اتمام سه ماه اول از دوران بارداری زنان میتواند امن باشد، اما این افراد باید مراقب باشند تا پزشک متخصص زيبايي تنها جریانهایي با فرکانس بالا را برای از بین بردن موهای زائد بدن آنها استفاده کند.
گزینه های مناسب دیگر برای از بین بردن موهای زائد بدن زنان در دوران بارداری:
اگر شما هم از افزایش رشد موهای بدن خود در طي اين دوران حساس ناراحت هستید، بهتر است برای از بین بردن آنها و یا کاهش دادن میزان رشد موهاي بدن خود تا به دنیا آمدن نوزادتان صبر کنید. البته، این مادران میتوانند از روش اصلاح و یا برداشتن موها هم به طور منظم در طي دوران حاملگی استفاده نمایند، که روش نسبتا امنی برا يان زنان محسوب میشود.
یکی دیگر از ایدههای امن برای از بین بردن موهای زائد بدن زنان در دوران بارداری، استفاده از کرمهای موبر و یا لوسیونها است، زیرا مصرف آنها خطرات کمی برای سلامتی نوزاد متولد نشده دارد. با همه اين توصيفات، نباید فراموش کرد که در این روشها هم مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتي وارد جریان خون مادر باردار شده و از طریق جفت به بدن جنین داخل رحم انتقال مییابد. به همين دليل، زنان حامله قبل از به کار بردن این نوع کرمها باید مطمئن شوند که هیچ یک از ترکیبات موجود در این نوع محصولات آلرژیکی نیستند. همچنین، نباید فراموش کرد که انتخاب یک محصول بهداشتی با کیفیت بالا از اهمیت خاصی برخوردار است. در نهايت، به عنوان يك خانم جوان و بيتجربه به خاطر داشته باشيد كه قبل از مصرف هر گونه محصول بهداشتی در طي دوران بارداري خود، باید از امن بودن آن مطمئن شويد.
چگونه میتوان تعداد جلسات الکترولیز مورد نیاز برای از بین بردن موهای زائد بدن زنان باردار را تعیین نمود؟
یادتان باشد كه در دوران حاملگی زنان عوامل متعددی وجود دارد که میزان رشد موهاي اين مادران را تحت تاثیر قرار میدهد. به همين دليل، برخی از زنان ممکن است به چند جلسه الکترولیز برای از بین بردن کامل موهای زائد بدن به صورت دائمی، نیاز پیدا کنند. در واقع، ميتوان ادعا كرد كه تعداد این جلسات بستگی به عوامل مختلف فیزیولوژیکی داشته و از فردی به فرد دیگر متفاوت میباشد.
مطالب پیشنهادی:
نظر (0)