عوارض جانبی تزریق هورمون HCG در طي دوران بارداری زنان

عوارض جانبی تزریق هورمون HCG در طي دوران بارداری زنان

آیا شما هم به عنوان یک زن جوان و بي­تجربه از مشکل سقط جنین پشت سر هم دوران بارداری خود رنج می­برید؟ آیا شما هم به عنوان یک زن جوان باردار شده­ايد و در فکردریافت هورمون HCG برای حفاظت از بارداری خود هستید؟ اگر شما هم به عنوان يك خانم جوان نمی­توانید با مشکل سقط جنین کنار آمده و از بروز آن دوران بارداری خود جلوگیری کنید، خواندن مقاله زیر برای افزایش اطلاعات شما در این مورد ضروری است!

همانطور که می­دانید سقط جنین دوران بارداری هر خانمي می­تواند مادر را از نظر جسمی و ذهنی درگیر نموده و سبب بروز استرس بیش از حد در او شود، طوری که اگر این فرد دوباره، حتي به صورت طبیعی هم باردار شود، باز هم وحشت­زده شده و استرس قابل توجهی خواهد داشت. بسیاری از پزشکان متخصص زنان و زايمان علل احتمالی سقط جنین دوران بارداری زنان را عدم تعادل هورمونی در بدن اين افراد می­دانند. البته، این دلیل ممکن است یکی از عوامل متعدد سقط جنین در بدن زنان باردار باشد. ممکن است به عنوان یک زن حامله شنیده باشید که تزریق هورمون HCG دوران بارداری می­تواند به کاهش خطر سقط جنین کمک کند. به همین دلیل تعداد زیادی از زنانی که با مشکل سقط جنین متناوب روبرو هستند، مشتاق به امتحان کردن این روش مي­باشند. اما آیا تزریق هورمون HCG دوران بارداری امن است؟ برای درک درست این مطلب و پیدا کردن جواب درست، حتما مقاله زیر را بخوانید.

آیا تزریق هورمون HCG دوران بارداری زنان، از سقط جنین جلوگیری می­کند؟

همانطور که می­دانید هورمون HCG (گنادوتروپین جفتی انسانی)، با شروع روند حاملگی در بدن زنان، توسط سلول­هایی که جفت را تشکیل می­دهند، ترشح می­شود. فراموش نکنید كه جفت باید برای پایدار ماندن حاملگی، اين هورمون را به طور منظم و در طول كل دوران بارداری ترشح كند. البته، افزایش ترشح بسیاری از هورمون­های دیگر مانند پروژسترون، هم زمان با این هورمون نیز برای اطمینان از رشد مناسب جفت دوران بارداری زنان ضروری است. یادتان باشد كه تزریق گنادوتروپین جفتی انسانی دوران بارداری زنان می­تواند از افتادن تخم بارورشده جلوگیری کرده و خطر سقط جنین را به شدت کاهش دهد، مخصوصا در بدن زنانی كه در حفظ دوران بارداری خود مشکل داشته و سقط جنین را به طور متناوب تجربه می­کنند. در اغلب موارد، با تزریق این هورمون در طول سه ماهه اول از دوران بارداری مي­توان از بروز این مشکل جلوگیری كرد، اما گاهي اوقات، هم ممکن است زن حامله در طول سه ماهه دوم از دوران بارداری خود هم به تزریق این نوع هورمون به منظور حفظ دوران بارداری خود نیاز داشته باشد.

تزریق هورمون HCG در طول دوران بارداری زنان چگونه انجام می­شود؟

همانطور که می­دانید هنگامی که زنی باردار می­شود، سلول­هایی در بدن او رشد کرده و برای افزایش رشد جفت هورمون HCG را ترشح می­کنند. اين هورمون ترشح شده کمک می­کند تا تخم بارورشده تغذیه كرده و به دیواره رحم متصل گردد. به همین دلیل، پس از شکل­گیری موفق جفت، سلول­هایی از جفت شروع به ترشح هورمون گنادوتروپین خواهند کرد. البته فراموش نکنید كه با رشد جنین، مقدارترشح هورمون HCG نیز به طور قابل توجهی افزایش می­یابد.

عوارض جانبی تزریق هورمون HCG دوران بارداری زنان:

به عنوان يك خانم جوان و بي­تجربه به خاطر داشته باشيد كه تزریق هورمون HCG دوران بارداری زنان می­تواند عوارض جانبی خاصی را به دنبال داشته باشد. با شروع دریافت هورمون HCG توسط مادر باردار، که یک نوع هورمون بارداری است، برخی از علائم شایع مرتبط با بارداری مانند تهوع، درد و حساسیت پستان­ها به میزان قابل توجهی تشدید خواهد شد. البته، زنانی که در طول زمان تخمک­گذاری خود تزریق هورمون HCG را انجام می­دهند، ممکن است شانس خود برای بروز حاملگی­های مکرر و چن قلویی هم به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

با این حال، برخی از اثرات جانبی خفیف دیگري نیز در ارتباط با تزریق هورمون HCG در بدن زنان باردار وجود دارد، که احتباس آب، سردرد، تحریک­پذیری، خستگی، درد شکم و بروز درد در محل تزریق از جمله اثرات شایع این تزریق خواهند بود. علاوه بر اين موارد، زنانی که دوران بارداری خود تزریق هورمون HCG را انجام می­دهند، در معرض خطر ابتلا به سندرم تخمدان پلی می­باشند. این بیماری یک وضعیت پزشکی خطرناک بوده و اثبات شده است که زندگی مادر باردار را تهدید خواهد کرد. البته، تزريق اين هورمون در بدن بیشتر زنان حامله ممکن است با شدید شدن درد در ناحیه شکم و درد لگن، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، اسهال و ادرار که علائم بسیار نادری هستند، همراه باشد. در واقع ثابت شده است که خطرات مرتبط با تزريق از هورمون HCG در دوران بارداری زنان بسیار بیشتر از مزایای آن می­باشد. از این رو، بسیار مهم است که زنان حامله این کار را پس از مشورت با پزشك متخصص زنان و زايمان انجام دهند.

البته، همه ما می­دانیم که سقط های مکرر جنین می­تواند بر روی احساسات زن و شوهران جوان که مایل به تشکیل یک خانواده هستند، اثر منفي گذاشته و انرژی آن­ها را برای انجام این کار در آینده تخلیه کند. بنابراین، بهتر است این افراد به دنبال درمان حرفه­ای برای حل مشکل خود بوده و علت سقط جنین خود را قبل از امید بستن به درمان دقیق شناسایی کنند. علاوه بر اين موارد، به عنوان يك خانم جوان و بي­تجربه به خاطر داشته باشيد كه صحبت با دکتر متخصص باروری در مواردی که لازم است فرد تزریق هورمون HCG را انجام دهد، لازم است. در چنین شرایطی، حتما از دکتر خود بپرسید که آیا این روش برای حل مشکل شما کارساز خواهد بود و اگر گزینه­های دیگری وجود دارد که می­تواند بیشتر از آن تاثیرگذار باشد، آن را امتحان کنید.

 

نظر (0)

بسم الله ، شما اولین نفر باشید.

  1. میتوانید نظرتان را به عنوان مهمان ارسال کنید ، ولی بهتر است ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/