خانه بارداری و زایمان بارداری عوارض بارداری در سنین بالا (بخش دوم)
عوارض بارداری در سنین بالا (بخش دوم)

عوارض بارداری در سنین بالا (بخش دوم)

دسته بندی : بارداری

در عوارض بارداری در سنین بالا (بخش اول) تاثیر بارداری در سنین بالا در نوزاد بیان شده است ، در ادامه می خوانید...

در این مقاله:

    آیا بارداری در سنین بالا در زایمان تاثیر دارد؟

    احتمال پیشنهاد مداخلات پزشکی، همانند القای زایمان در بارداری در سنین بالا بیشتر است، اگر بالای ۴۰ سال دارید، القا در هفته ۳۹ و ۴۰ بارداری به شما توصیه می شود چرا که خطر مرده زایی را کاهش می دهد خصوصا اگر مشکلات دیگری داشته باشید.
    احتمال زایمان با سزارین هم در شما بیشتر خواهد بود، هر چقدر سنتان بیشتر باشد احتمال انجام عمل سزارین هم در شما بیشتر خواهد شد.

    دلایل افزایش عمل سزارین در بارداری در سنین بالا:

    • احتمال بالاتر حالت های عجیب قرارگیری نوزاد در زمان زایمان خصوصا اگر سنتان بالای ۴۰ سال بوده و اولین زایمانتان باشد.
    • افزایش خطر ناراحتی تنفسی نوزاد خصوصا در زایمان اول زنان بالای ۴۰ سال
    • احتمال بالاتر زایمان های طولانی، چرا که عضلات رحم در سنین بالایی کارایی خود را از دست می دهند
    • پزشک ها در مواجهه با بارداری در سنین بالا سزارین را بیشتر پیشنهاد می کنند و زنان با سن بالا بیشتر درخواست سزارین می دهند و با پیشنهاد آنها موافقت می کنند.
    به خاطر داشته باشید، هرچند بعضی از مشکلات زایمانی در بارداری در سنین بالا معمول تر است، این به این معنی نیست که حتما برای شما اتفاق خواهد افتاد.
    هرچند بعضی از پزشکان روش های محتاطانه را در برخورد با بارداری در سنین بالا در پیش می گیرند و حتی اگر بارداری تان خوب پیش می رود نیاز به مراقبت های بیشتر بارداری را به خاطر افزایش خطرات در نظر می گیرند.

    bardari-sene-bala7.jpg

    معایب و مزایای بارداری در سنین بالا:

    در ۳۰ سالگی استقلال، آسایش و آزادی روزمره مناسبی در روابط و کارتان دارید، مسئولیت ۲۴ ساعته نگهداری و مراقبت از نوزاد می تواند شوکی باشد که کنار آمدن با آن کمی دشوار به نظر برسد.
    احتمال گرفتن شغل های پردرآمد مدیریتی یا مشاغل حرفه ای در مادران با سن بالا بیشتر خواهد بود، در کل زنان در سن ۳۵ یا ۴۰ سالگی نسبت به ۲۵ سالگی درآمد بیشتری خواهند داشت، بنابراین اگر برنامه ریزی کرده اید مادری باشید که در خانه بماند درآمدتان به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا خواهد کرد، اما اگر به کار بازگردید، حتی اگر کارتان پاره وقت باشد بیشتر از یک مادر جوان درآمد خواهید داشت.
    مادران با سن بالا کمتر کنار خانواده یا دوستان دارای فرزند زندگی می کنند. اگر این مورد درباره شما هم صدق می کند، درست کردن شبکه ای از دوستانی که در محل زندگی تان به شما کمک کنند کمی زمان خواهد برد.
    شرکت در کلاس های پیش زایمانی در زمان بارداری به شما این فرصت را می دهد که با سایر زنان باردار در منطقه خود آشنا شوید، گروه های مادر و نوزاد بعد از زایمان ارتباط اجتماعی و کمک هایی که نیاز دارید را خواهد داد.
    از طرف دیگر احتمالا در حال حاضر نسبت به ۱۰-۱۵ سال پیش اطمینان و آرامش بیشتری دارید که این خود در زمان مادر بودن یک امتیاز است، داشتن تجربه، زندگی بیشتر شما را پخته تر کرده و توانایی کنار آمدن و مهارت تربیت فرزندان را در شما افزایش می دهد. احتمال شیر دادن به نوزاد در این زمان افزایش می یابد و شیر دادن طولانی مدت از طریق پستان به نوزاد هم برای سلامت خودتان خوب است و هم نوزاد.
    در این زمان با داشتن رابطه ای پایدار و دارا بودن خانه ای که برای خودتان است هم از نظر احساسی و هم احساسی برای آمدن فرزند آماده خواهید بود.

    bardari-sene-bala1.jpg

    آیا بارداری در سنین بالا نگران کننده است؟

    سعی کنید نگران نباشید، حتی اگر ۴۰ سالتان باشد احتمال این که نوزاد سالمی داشته باشید خیلی بیشتر است.
    اگر شما، ماما و پزشک تان تصور کنند که بارداری خوب پیش نمی رود، احتمال این که استرس بگیرید وجود دارد که برای شما و نوزادتان خوب نیست.
    اطمینان داشته باشید برخلاف خطراتی که وجود دارد شانس تولد نوزاد سالم در بارداری در سنین بالا تقریبا به اندازه مادران جوان است. به غیر از سقط، ریسک مشکلات جدی برای گروه های با سن بالا کم است، خصوصا اگر سالم باشید و اندام متناسب داشته باشید و وضعیت های پیش زمینه ای نداشته باشید.

     

    نویسنده:
    تاریخ بروزرسانی: 26/03/2025
    چقدر از این مقاله رضایت داشتید؟
    good عالی
    mid متوسط
    bad ضعیف

    دیدگاه شما

    6 دیدگاه
    • سحر
      2018-05-26 02:54:36
      0

      سلام .خواهش میکنم در مورد باارداری در سن بالای ۴۵سالگی و خطرات احتمالی ان دقیقتر و کاملتر توضیح دهید و اینکه آزمایشات غربالگری در چه ماهی انجام میشود و در صورت نقص جنین امکان سقط ان وجود دارد یاخیر؟

      مامانم
      2018-05-26 11:04:00
      0

      بارداری در سن بالاتر از 45 میتونه هم برای جنین و هم برای مادر خطرناک باشه، حتما باید آزمایش های قبل بارداری انجام بشه و تحت نظر پزشک بارداری انجام و ادامه پیدا کنه، آزمایش های غربالگری هم ، غربالگری اول، بین هفته ۱۱ تا هفته ۱۳ ،غربالگری سه ماهه دوم براساس آزمایش خون و بین هفته های ۱۵ تا ۲۰ انجام میشه ، در صورت نقص و بیماری جنین با کمک پزشک میتونین سقط کنین.

    • مهدیه
      2016-12-10 05:14:55
      0

      سلام و خسته نباشید ,چرا در بارداری های بالای چهل سال عمل سزارین بیشتر از زایمان طبیعی هست؟

    • فاطمه
      2015-12-21 09:04:07
      0

      من 41 ساله باردار شدم ولی خیلی بیشتر از خانمای جوان از خودم مواظبت کردم زایمانمم خوب بود الانم نی نیم یه سالشه

    • عاطفه
      2015-12-21 08:58:25
      0

      من 40 سالمه تا الان بچه دار نشده بودم ولی الان به لطف خدا باردارم هم خیلی خوشحالم هم خیلی نگران دعا کنین برام. از مطالب خوبتون ممنونم

      کارشناس مامانم
      2016-12-10 05:15:20
      0

      سلام عزیزم , دلایل افزایش عمل سزارین در بارداری سنین بالا عبارتند از: • احتمال بالاتر حالت های عجیب قرارگیری نوزاد در زمان زایمان خصوصا اگر سنتان بالای ۴۰ سال بوده و اولین زایمانتان باشد. • افزایش خطر ناراحتی تنفسی نوزاد خصوصا در زایمان اول زنان بالای ۴۰ سال • احتمال بالاتر زایمان های طولانی، چرا که عضلات رحم در سنین بالایی کارایی خود را از دست می دهند • پزشک ها در مواجهه با بارداری در سنین بالا سزارین را بیشتر پیشنهاد می کنند و زنان با سن بالا بیشتر درخواست سزارین می دهند و با پیشنهاد آنها موافقت می کنند.