نشانه ها و درمان صرع در دوران بارداری (بخش دوم)

نشانه ها و درمان صرع در دوران بارداری (بخش دوم)

آیا شدت صرع در دوران بارداری بیشتر می شود؟

داده های پزشکی زیادی وجود ندارد که اطلاعات با اطمینانی درباره ارتباط بین بارداری و وضعیت صرع تان ارائه دهد. در بعضی از موارد وضعیت صرع با باردار شدن بدون تغییر می ماند در حالی که در موارد دیگر موجب تخفیف در نشانه های صرع می شود.
در بسیاری از موارد با باردار شدن تشنج های مرتبط با صرع می تواند تشدید شود، طی بارداری استرس های فیزیکی و احساسی زیادی را تجربه می کنید. تمامی این ها می تواند نشانه های صرع در دوران بارداری را تشدید کرده و موجب ایجاد تشنج هایی شود که می تواند با دفعات و شدت بیشتری ایجاد شود.

آیا صرع می تواند روی بارداری تاثیر بگذارد؟

اگر از ابتلا به صرع اطلاع دارید و می خواهید باردار شوید، ابتدا باید با پزشکتان در تماس باشید و خطراتی که ممکن است با این شرایط مرتبط باشد را درک کنید. پزشکتان قادر خواهد بود که وضعیتتان را بررسی کرده و تغییری در دارو درمانی قبلی توصیه کرده که اثری روی بارداریتان نمی گذارد.
اگر باردار شده اید و به صرع مبتلا اید مهم است بدانید که ابتلا به تشنج در بارداری می تواند به سلامت شما و جنینتان آسیب برساند. در اینجا راه هایی آورده شده است که تشنج های صرعی می تواند اثر منفی روی بارداری تان داشته باشد:
• تشنج های صرعی می تواند باعث کاهش ضربان قلب جنین شود.
• تشنج می تواند باعث آسیب به جنین هم شود.
• این تشنج ها می تواند به اندازه ای قوی باشد که باعث جابه جا شدن جفت از رحم پیش از موعد مورد انتظار آن شده و منجر به جداسازی زودرس و در واقع قطع جفت می شود.
تشنج صرعی در دوران بارداری می تواند منجر به سقط هم شود چرا که ضربه هم می تواند به شما و هم نوزادتان وارد شود.
• تجربه کردن تشنج صرعی در دوران بارداری می تواند منجر به مرده زایی شود.
• در موردی که جنین با وجود حملات صرعی در دوران بارداری به طور طبیعی متولد شود، این احتمال وجود دارد که نوزادتان بعدا به اختلالات تشنجی دچار شود.
• اگر در دوران بارداری دچار صرع هستید، می توانید باعث تاخیر در رشد و تکامل جنینتان شود.
• اگر داروهای ضد تشنج و ضد صرع در دوران بارداری را قطع کرده اید می توانید نسبت به زمانی مه این داروها را مصرف می کنید می تواند نوزادتان را در معرض خطر زیادی قرار دهد. بعضی از خطرات بهداشتی که می تواند نوزادتان را تحت تاثیر قرار دهد شامل تاخیر در رشد و تکامل، آسیب فیزیکی و همچنین مرگ نوزاد است.

hafte-yazdah-bardari4.jpg

در صورت مبتلا به صرع در دوران بارداری ، چه زمانی باید با پزشک تان تماس بگیرید؟

وقتی می دانید که در خطر تشنج قرار دارید یا از شرایط مشابهی در گذشته رنج برده اید، اهمیت دارد که پزشکتان را از این شرایط مطلع کنید. همچنین همیشه باید شماره اورژانس را در دسترس داشته باشید تا به خصوص در زمان حمله های صرعی در طی بارداری بتوانید خودتان را به پزشک برسانید. مراقب نشانه های زیر باشید و به محض این که هر کدام از نشانه های زیر اتفاق افتاد به همسر یا خانواده تان اطلاع دهید، باید با یک پزشک صحبت کرده یا فورا به نزدیک ترین مرکز پزشکی مراجعه کنید:
• اگر تشنجی را تجربه کرده اید که بیش از ۵ دقیقه طول می کشد.
• اگر تشنج تان متوقف شده اما قادر به تنفس نبوده یا هنوز هوشیار نیستید (به همین دلیل است که همسر یا خانواده درجه اول تان باید آگاه باشند و سریع شما را نزد پزشک ببرند.
• اگر بلافاصله بعد از یک حمله تشنجی یا با فاصله چند دقیقه بعد از آن مجددا دچار تشنج شوید.
• اگر در زمان حمله های تشنجی دمای بدن تان هم بالا می رود.
• اگر احساس خستگی و ضعف می کنید که باعث گرمی سرتاسر بدن و عرق کردن می شود.
• اگر از دیابت هم رنج می برید.
• اگر در زمان تشنج دچار آسیبی شده اید مثلا روی زمین افتادید و به خودتان آسیب رساندید. حتی اگر هیچ نشانه قابل مشاهده ای از آسیب نبینید، احتمال دارد در زمان افتادن کمی آسیب ببینید. برای اطمینان از سالم بودن نوزادتان هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کنید.

 

نظر (2)

بسم الله ، شما اولین نفر باشید.
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام و خسته نباشید , آیا داشتن بیماری صرع میتونه منجر به سقط جنین بشه؟

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عزیزم , بله تشنج صرعی در دوران بارداری می تواند منجر به سقط هم شود چرا که ضربه هم می تواند به شما و هم نوزادتان وارد شود.

  1. میتوانید نظرتان را به عنوان مهمان ارسال کنید ، ولی بهتر است ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/