توصیه هایی درباره تغذیه قبل از بارداری(بخش اول)

توصیه هایی درباره تغذیه قبل از بارداری(بخش اول)

قبل از بارداری، به یک مادر سالم تبدیل شوید

تغذیه قبل از بارداری یک بخش حیاتی از آماده شدن برای بارداری است، عواملی مانند وزن زن در مقایسه با قد او و آنچه می خورد، می تواند نقش مهمی را در سلامت مادر در دوران بارداری و سلامت جنین در حال رشد او بازی کند.

وزن مناسب قبل از بارداری

تغذیه قبل از بارداری که تاثیر زیادی روی وزن قبل از بارداری مادر دارد و این مسئله نیز ، تاثیر مستقیمی بر وزن نوزاد در هنگام تولد دارد، مطالعات نشان می دهد که زنان کم وزن به احتمال بیشتری نوزادان کوچکی به دنیا می آورند، حتی اگر در دوران بارداری به وزن طبیعی برسند. اضافه وزن در زنان قبل از بارداری، احتمال ابتلا به برخی عوارض دوران بارداری از جمله دیابت بارداری یا فشار خون بالا را افزایش می دهد. بهتر است با مشاوران مراقبت های بهداشتی در مورد اینکه آیا شما نیاز به کاهش یا افزایش وزن قبل از بارداری دارید، مشورت کنید و تغذیه قبل از بارداری مناسبی برای خود انتخاب کنید.

gable-bardari-a2.png

تغذیه قبل از بارداری

بسیاری از زنان قبل از بارداری دارای رژیم غذایی متعادل نیستند و ممکن است وضعیت تغذیه ای مناسب برای باردار شدن را نداشته باشند، به طور کلی، یک زن باردار نیاز به حدود 300 کالری اضافی روزانه برای پاسخگویی به نیازهای بدن خود و جنین در حال رشد دارد، با این حال، باید کالری و همچنین تغذیه قبل از بارداری آن ها، سالم، متعادل و مغذی باشد.
MyPlate یک راهنما برای کمک به داشتن یک تغذیه قبل از بارداری سالم با مصرف انواع مواد غذایی است، در حالی که این راهنما، مقدار کالری و چربی مصرفی را کنترل می کند. وزارت بهداشت و خدمات انسانی MyPlate را با انواع مواد غذایی برای راهنمایی شما در انتخاب انواع غذاهای سالم آماده کرده اند. MyPlate برای زنان باردار و مادران در دوران شیردهی در دسترس است. MyPlate به پنج گروه مواد غذایی تقسیم می شود، که به تغذیه با موادغذایی زیر تاکید می کند:

1. گنجاندن غلات در تغذیه قبل از بارداری:

غذاهایی که از گندم، برنج، جو، آرد ذرت، جو، یا یکی دیگر از دانه های غلات و فرآورده های آن ساخته شده است. دانشمندان توصیه می کنند که افراد از غلات کامل استفاده کنند. نمونه هایی از غلات کامل شامل گندم سبوس دار، برنج قهوه ای، و بلغور جو دوسر است.

2. گنجاندن سبزیجات در تغذیه قبل از بارداری:

از سبزیجات متفاوت استفاده کنید. انواع سبزیجات، از جمله سبزیجات به رنگ سبز تیره، قرمز و سبزیجات نارنجی، حبوبات (لوبیا خشک و نخود)، و سبزیجات نشاسته دار را انتخاب کنید.

3. گنجاندن میوه ها در تغذیه قبل از بارداری:

هر میوه یا آبمیوه طبیعی به عنوان بخشی از گروه میوه ها به شمار می رود. میوه ها ممکن است تازه، کنسرو شده، یخ زده یا خشک شده، و یا ممکن است تکه تکه شده، و یا پوره باشند.

gable-bardari-a3.jpg

4. گنجاندن لبنیات در تغذیه قبل از بارداری:

شیر، فرآورده های شیری و بسیاری از مواد غذایی ساخته شده از شیر، در این گروه مواد غذایی قرار می گیرند. بهتر است از محصولات بدون چربی و یا لبنیات کم چرب که کلسیم بسیار زیادی دارند، استفاده کنید.

5. گنجاندن پروتئین در تغذیه قبل از بارداری:

با مصرف پروتئین لاغر شوید. گوشت بدون چربی و یا کم-چرب، مرغ و پرندگان را انتخاب کنید. همچنین می توانید بین ماهی، آجیل، دانه ها، نخود فرنگی و لوبیا انتخاب های متفاوتی داشته باشید.
روغن ها جزو گروه های مواد غذایی نیستند، درحالی که برخی از روغن ها مانند روغن پسته حاوی مواد مغذی ضروری بوده و باید در رژیم غذایی در حد اعتدال وجود داشته باشند. از نوع دیگر چربی ها، از جمله چربی های حیوانی که در دمای اتاق جامد هستند، باید اجتناب شود، از طرفی هم ورزش و فعالیت بدنی روزمره نیز باید در یک برنامه تغذیه قبل از بارداری سالم گنجانده شود.

می توانید در توصیه هایی درباره تغذیه قبل از بارداری(بخش دوم) ادامه مطلب را دنبال کنید.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/