عوامل موثر در موفقیت IVF یا لقاح آزمایشگاهی

عوامل موثر در موفقیت IVF یا لقاح آزمایشگاهی

اگر شما هم به عنوان یک زن نابارور، پس از سال ها تلاش برای بچه دار شدن و نتیجه نگرفتن از راه های مختلف درمان ناباروری، تصمیم به استفاده از روش درمانی IVF و یا لقاح آزمایشگاهی گرفته اید، حتما بسیار هیجان زده و مضطرب هستید! اما، در چنین شرایطی، شما باید صبر و حوصله بیشتری داشته باشید، چون تمامی مراحل این روش درمانی بسیار سخت و وقت گیر می باشد. همچنین، احتمال دارد که در بین درمان، بیشتر مواقع با خود فکر کنید که آیا تیم پزشکی در نهایت، موفق خواهند شد تا جنینی را که در رحم من جایگزین کنند؟ آیا من می توانم فرزند داخل رحم خود را سالم نگه دارم؟ و بعد از نه ماه، با شادی او را به دنیا آورده و در آغوش بگیرم؟
با تمام این احوال و سوالات، نکته خوب و مثبتی که شما جوان باید در مورد روش درمانی IVF بدانید، این است که معمولا اکثر افراد استفاده کننده از این روش، کاملا موفق شده و توانسته اند با سلامتی کامل دوره بارداری خود را پشت سر بگذارند. همچنین، لازم است بدانید اکثر خانم هایی که قبلا با کمک روش لقاح آزمایشگاهی یا IVF، باردار شده اند، توانسته اند فرزند سالمی را به دنیا آورند. در این مقاله، ما در مورد چگونگی عملکرد روش درمانی IVF و یا لقاح آزمایشگاهی صحبت نموده و گام به گام شما را با تمامی مراحلی که در انجام این روش، مورد استفاده قرار می گیرد، آشنا خواهیم نمود. بنابراین، در مطالعه دقیق مقاله زیر اصلا شک و تردید به خود راه ندهید، تا بتوانید بدون نیاز به مشورت با یک پزشک متخصص زنان و زایمان جواب تمام سوالات خود را در مورد روش درمانی لقاح آزمایشگاهی به دست آورید.

می توانید فیلم کامل لقاح آزمایشگاهی را مشاهده کنید.

عوامل موثر در موفقیت لقاح آزمایشگاهی یا IVF :

مطالعات کلی که در میان 156 نفر از زنان استفاده کننده از روش درمانی لقاح آزمایشگاهی(IVF) انجام گرفته است، نشان می دهد که میزان موفقیت این روش درمانی در طول دوره اول درمان 29.5٪ بوده است. همچنین، نتایج این بررسی ها نشان داده است که شانس موفقیت بیماران، پس از پشت سر گذاشتن مراحل مختلف روش درمانی لقاح آزمایشگاهی(IVF) نیز افزایش می یابد. علاوه بر این موارد، محققان بر اساس مطالعات خود میزان موفقیت و زنده ماندن نوزادان متولد شده با کمک این روش درمانی را پس از گذراندن شش دوره درمانی مختلف، 65.3 درصد تخمین زده اند. در واقع، اگر شما خانم جوان برای به دنیا آوردن نوزاد خود، این روش درمانی را انتخاب کنید، خواهید دید که دوره درمان آن شامل شش مرحله بوده و پشت سر گذاشتن مراحل ششگانه روش درمانی لقاح آزمایشگاهی(IVF) تقریبا مدت دو سال طول خواهد کشید.
از آن جایی که امروزه، اکثر دختران با اولویت قرار دادن کار و یا مسائل شخصی خود، تشکیل خانواده را به تعویق می اندازند، در نتیجه، چنین خانواده هایی معمولا به خاطر بالا رفتن سن مادر، در بچه دار شدن به حالت طبیعی با مشکلات زیادی مواجه می شوند. در صورت بروز چنین شرایطی، نباید زیاد نگران شده و ناامید شوید، چون به لطف پیشرفت علم پزشکی، دکترهای متخصص ناباروری همیشه و در هر سنی می توانند از روش درمانی IVF به عنوان یک راه کار مناسب برای تشکیل خانواده و بچه دار شدن شما در آینده استفاده کنند. با این حال، چنین افرادی نباید فراموش کنند که سن مادر نقش بسیار مهمی در میزان موفقیت-آمیزبودن نتیجه روش درمانی لقاح آزمایشگاهی (IVF) در زنان دارد. پس، اگر سن تان برای بچه دار شدن و استفاده از روش درمانی لقاح آزمایشگاهی بالا رفته است، باید بدانید که میزان موفقیت شما نیز در به دست آوردن نتیجه کامل از این روش درمانی نیز پایین آمده است.

IVF12.jpg

در ادامه این مقاله، آمار دقیقی از درصد موفقیت زنان در استفاده از روش درمانی لقاح آزمایشگاهی (IVF) بیان شده است، که شما به عنوان یک خانم متقاضی، باید قبل از شروع روش درمانی لقاح آزمایشگاهی در بدن خود از آنها آگاه باشید. برخی از موارد این آمار دقیق عبارتند از:
• به عنوان خانمی که تصمیم گرفته اید تا از روش درمانی لقاح آزمایشگاهی (IVF) برای درمان ناباروری خود استفاده کنید، یادتان باشد که میزان موفقیت این روش برای زنانی که در سنین بین 35 تا 37 سالگی قرار دارند، 30.5 درصد است. این در حالی است که میزان موفقیت در استفاده از روش درمانی لقاح آزمایشگاهی (IVF) برای زنانی که 40 تا 48 ساله هستند در حالت طبیعی 20.9 درصد است، که میزان آن نسبت به افراد جوان بسیار پایین می باشد.

• معمولا، درصد موفقیت زنانی که فرزند اول خود را در سنین 41 تا 42 سالگی و با استفاده از روش درمانی لقاح آزمایشگاهی (IVF) به دنیا می آورند، 11.5 درصد است. همچنین، میزان موفقیت زنانی که در سن 43 و بالاتر از آن، از روش درمانی لقاح آزمایشگاهی برای تولد نوزاد خود استفاده می کنند، 6.2٪ خواهد بود.
• اما، یادتان باشد که اگر زنی پس از 44 سالگی اقدام به استفاده از روش درمانی لقاح آزمایشگاهی (IVF) به منظور به دنیا آوردن فرزند خود کند، میزان موفقیت او کمی بیش تر از 1٪ خواهد بود.
• همانطور که قبلا ذکر شد، اگر زنی سن 40 سالگی را پشت سر بگذارد، درصد موفقیت او در مراحل مختلف روش درمانی IVF تا حدود زیادی کاهش خواهد یافت. با این حال، اگر چنین فردی بتواند از تخمک یک اهداکننده جوان و سالم در مراحل مختلف روش درمانی لقاح آزمایشگاهی استفاده کند، میزان موفقیت او تا اندازه زیادی بالا خواهد رفت. همچنین، جالب است بدانید که طبق شئونات اسلامی، هنگام استفاده از تخمک یک فرد اهداکننده، هیچ دلیلی برای نگرانی زوج ها هم وجود ندارد. در نهایت، به عنوان خانمی که قصد استفاده از روش درمانی لقاح آزمایشگاهی را دارید، به خاطر داشته باشید که به دلیل این که در این روش درمانی فقط سن زنان است که نقش مهمی را در موفقیت آمیز بودن نتیجه درمان بازی می کند، بنابراین زوج های مسن باید برای موفقیت خود از تخمک سالم و جوان شخص دیگری استفاده کنند.

IVF دارای 10 مرحله است که باید اطلاعات کافی درباره آن داشته باشید تا راحتتر پیش بروید ، 10 مرحله IVF یا لقاح مصنوعی به شما در این راه کمک خواهد کرد.

 

نظر (5)

بسم الله ، شما اولین نفر باشید.
This comment was minimized by the moderator on the site

بسیار مطلب خوبی بود اگر امکان دارد با ذکر کنبع در سایتمون به نشانی aramchoob.com قرار بدیم

This comment was minimized by the moderator on the site

البته این مطلب بزودی (شاید تا چن ماه بعد) بروز رسانی خواهد شد

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام
ثنا جان اگه با درج لینک منبع باشه خیلی هم خوشحال میشیم که تونستیم مطلبی رو آماده کنی که دوست عزیز چون شما مشتقاق به بازنشر آن هست

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام و خسته نباشید, ببخشید درروش بارداری IVF برای جنین های اضافی چه اتفاقی می افتد؟

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عزیزم , جنین های اضافی در صورت لزوم قابل فریز شدن هستند تا در دوره های بعدی IVF مورد استفاده قرار بگیرد.

  1. میتوانید نظرتان را به عنوان مهمان ارسال کنید ، ولی بهتر است ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/