چطور کودک را آماده رفتن به مهد کودک کنیم؟( بخش دوم)

چطور کودک را آماده رفتن به مهد کودک کنیم؟( بخش دوم)

در ادامه چطور کودک را آماده رفتن به مهد کودک کنیم؟ (بخش اول) می خوانید ، به دلیل اینکه کودک در سن یادگیری بیشتر وقت خود را در مهد کودک می گذراند ، به همین علت این دوره از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، اما کودکان قبل از ورود به مهد کودک ، باید آمادگی لازم را داشته باشند که بخشی از آنها در مقاله ، با این روش ها کودک را آماده رفتن به مهد کودک کنید(بخش اول) بیان شده است ، برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

تفاوت ها را به کودک بیاموزید

زمانی را برای آموزش مفاهیم به کودک خود اختصاص دهید. درک تفاوت بین کلماتی چون “یکسان” و “متفاوت” یا “بیشتر” و “کمتر” به کودک ، کمک می کند تا افکار خود را بروز دهدو قبل از ورود به مهد کودک آمادگی ذهنی داشته باشد . وسیله مهم دیگر هنر توصیف کردن و ایجاد تفاوت هاست ، به همین دلیل است که شخصیت های sesame street (برنامه آموزشی و سرگرمی برای کودکان ، که آموزش خود را از طریق عروسک ها به کودکان انتقال می دهد)در این برنامه از جمله ی “یکی از این ها با بقیه فرق می کند” استفاده می کنند، شما نیز در خانه می توانید همین کار را انجام دهید. سه پرتقال و یک موز را در یک ظرف قرار دهید و از او بخواهید تا مورد متفاوت را انتخاب کند. کلماتی که مکان را توصیف می کنند و یا حروف اضافه مثل “زیر”، “بالا”، “کنار” و همچنین حروفی که زمان را توصیف می کنند مثل “قبل” و “بعد” را آموزش دهید ، با این آموزش ها ، کودک سریع تر خود را با فضای مهد کودک تطبیق می دهد .

سرعت عمل کودک خود را تقویت کنید

پیش از یادگیری نوشتن باید توانایی انجام مهارت های حرکتی در کودک ایجاد شود. برای کمک به او در این رابطه کارهای کوچک منزل که نیاز به استفاده از عضلات دست و انگشتان دارد را به او بسپارید مثلا باز کردن نامه، مرتب کردن قاشق و چنگال، به هم زدن مایع خمیر کیک و بستن بند کفش.
همچنین برای آماده سازی کودک برای رفتن به مهد کودک ، می توانید ماژیک های ضخیم یا گچ خریداری کرده و به کودک پیشنهاد دهید که وقتش را با کشیدن روی یک کاغذ بزرگ و یا روی آسفالت کنار منزل بگذارند ، بازی با مواد روان همانند آب و ماسه نیز به هماهنگی اعضای بدن کودک کمک می کند. شما همچنین می توانید برای فرزندتان ابزار متناسب با کودک را تهیه کنید و از او بخواهید تعمیر کوچکی در منزل انجام دهد مثلا پیچ ها را سفت کند و یا با چکش روی میخ بکوبد.

mahde-koodak-2.jpg

کودک را با کلمات آشنا کنید

کتاب های تمرین مهد کودک زیادی وجود دارد اما بسیاری از کارشناسان استفاده از آن ها را توصیه نمی کنند ، مگر آن که کودک آن را بخواهد. اگر کودک علاقه ای به استفاده از کتاب های تمرینی ندارد هر وقتی که می توانید در او علاقه به فراگیری زبان ایجاد کنید. در طول روز به طور پیوسته برای او کتاب بخوانید و او را ترغیب کنید تا داستان خودش را براساس تصاویر کتاب بازگو کند. همچنین می توانید از کودک بخواهید تا داستانی را تعریف کرده و شما آن را بنویسید و سپس دوباره داستان را برای او بخوانید و او داستان را برای شما بازگو کند. بیلبوردها ، برنامه های تلویزیون ، مجله ها ، فهرست های خرید و هرچه که به دستتان می آید برای فرزندتان بخوانید و به طور منظم همراه کودک به کتابخانه ها و فروشگاه های کتاب بروید ، با این کار کودک آمادگی لازم برای رفتن به مهد کودک را پیدا می کند .

کودک را با فضای مدرسه آشنا کنید 


می توانید از آشنایی کودک با فضای مدرسه و مهد کودک نیز اطمینان حاصل کنید. برای بازدید از مهد کودک ها مضایقه نکنید. کودک را برای بازدید از مدارس در ساعات مختلف روز بیرون ببرید تا سوار شدن و پیاده شدن بچه ها از اتوبوس و بازی کردن آن ها در زنگ تفریح را ببیند. اجازه دهید کودک در آخر هفته در محوطه مهد کودک بازی کند. در یکی از صبح ها با او پیاده به ایستگاه اتوبوس بروید تا عادت کرده و بچه هایی را که منتظر اتوبوس هستند و برنامه زمانی حرکت اتوبوس ها را ببیند. این کار به کودک کمک می کند تا در رفت و آمد روزانه خود به مدرسه احساس آرامش کنند.

 

نظر (0)

بسم الله ، شما اولین نفر باشید.

  1. میتوانید نظرتان را به عنوان مهمان ارسال کنید ، ولی بهتر است ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/