نکاتی در مورد تب نوزاد که شما از آن اطلاع ندارید (بخش اول)

نکاتی در مورد تب نوزاد که شما از آن اطلاع ندارید (بخش اول)

هر نوع ناراحتی در نوزاد شما می تواند خیلی برای شما ناراحت کننده باشد ، اینکه تب نوزاد بالا باشد ، یکی از عوامل ترس در پدر و مادر شناخته می شود به طوری که در میان پزشکان با نام "ترس از تب" نام گرفته است. آیا تا کنون خود را برای "ترس از تب " تست کرده اید ؟

تب نوزاد در 38 درجه شروع می شود

نوزاد شما با حالت بی قراری از خواب بیدار می شود و وقتی به پوست نوزاد دست می زنید فکر میکنید دمای بدن او بالا رفته و تب نوزاد بالاست ، برای مطمئن شدن از دماسنج استفاده می کنید و می بینید دمای بدن او 37.7 درجه است ، باید به نوزاد دارو بدهید یا یک تلفن بزنید ؟ نه ، نوزاد شما حتی واجد شرایط یک انسان تب دار نیست ، دمای 38 درجه در نوزادان معادل دمای 37 درجه در بزرگسالان می باشد که دمای مناسبی است .
حتی زمانی از روز که در آن قرار دارید می تواند تاثیر داشته باشد ، در اواخر بعد از ظهر دمای بدن افزایش میابد و در صبح زود دمای بدن پایین میاید ، بنابراین موقعی که دماسنج دمای 38 درجه یا بالاتر را نشان داد یعنی اینکه نوزاد تب ندارد، اما اینکه چرا نوزاد تب می کند ، مسئله مهمی است

تب نوزاد ویروسی است یا باکتریایی ؟

تب باکتریایی متفاوت از تب ویروسی است ، یکی از دلایلی که پدر و مادر را نگران می کند ، زمانی است که آنها تب ویروسی را با تب باکتریایی اشتباه می گیرند.
تب های ویروسی موقعی رخ می دهد که بدن در مقابل یک بیماری مانند روده ، آنفولانزا و یا سرماخوردگی ناشی از ویروس رخ می ده ، آنتی بیوتیک ها هیچ تاثیری بر روی ویروس ها ندارند و نباید تجویز شود.
تب باکتریایی موقعی رخ می دهد که بدن با یک عفونت باکتریایی مانند عفونت گوش ،عفونت ادراری یا پنومنی باکتریایی مبارزه می کند ، عفونت های باکتریایی کمتر از عفونت های ویروسی رخ می دهد و اگر بدون درمان رها شود میتواند جدی شود ، معمولا در این موارد آنتی بیوتیک مورد نیاز است.
اگر تب نوزاد بیش از سه روز طول کشید آن وقت به یک دکتر مراجعه کنید.

tab-nozad-s5.jpg

برای نوزادان زیر 3 ماه، تب ضروری است

اگر نوزاد شما کمتر از سه ماه است ، ترس از تب شما یک مکانیزم تضمین شده است ، اگر تب نوزاد 38 درجه یا بالاتر است ، شما نیاز پیدا می کنید که به دکتر مراجعه کنید.

دو دلیل برای ضرورت مراجعه به پزشک وجود دارد :

اول اینکه لایه محافظ از سلول های جریان خون و سیستم عصبی در نوزادان بسیار نازک است به این معنی است که باکتری به راحتی می تواند وارد بدن شود و به سرعت به بدن نوزاد آسیب برساند.
علت دوم به این دلیل است نوزادان تازه به دنیا آمده هیچ علائمی ندارند و این می تواند ترسناک باشد که وقتی خون نوزاد کامل عفونی شود و هیچ علائمی هم نداشته باشد.
اگر تب ویروسی باشد نیازی به نگرانی نیست اما مشکل این است که با چشم نمی توان گفت نوازد دچار عفونت ویروسی یا عفونت باکتریایی شده است ، برای همین منظور با آزمایش خون یا ادرار میتوان تعیین کرد که نوزاد دچار عفونت باکتریایی یا عفونت ویروسی شده است.
می توانید با مطالعه ادامه نکاتی در مورد تب نوزاد که شما در مورد آن اطلاع ندارید (بخش دوم) اطلاعات خود را در زمینه تب نوزاد افزایش دهید.

 

نظر (6)

بسم الله ، شما اولین نفر باشید.
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام خسته نباشید پسرم.6ماهشه احساس کردم یکم پیشونیش گرم شده تب سنج زیر بغلش گذاشتم 37.7 بود بنظرتون چکار کنم.دارم دیونه میشم??

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام
دست و صورت و پاهاشو با آب ولرم بشوری، اگه تبش پایین نیومد ببرینش دکتر تا علت مشخص شه.

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام و خسته نباشید, دخترم دو هفته است به دنیا اومده امروز به صورت بی قرار از خواب بیدار شد و من دمای بدنشو اندازه گرفتم دیدم تب داره و دمای بدنش 37.7 است , چه دارویی بدم بهش تا زودتر دمای بدنش به حالت طبیعی برسه ؟؟

This comment was minimized by the moderator on the site

سلام عزیزم , نوزاد شما حتی واجد شرایط یک انسان تب دار نیست ، دمای 38 درجه در نوزادان معادل دمای 37 درجه در بزرگسالان می باشد که دمای مناسبی است .

This comment was minimized by the moderator on the site

پس یکم تب برای نوزاد طبیعیه وای که چقد نگران بودم فکر میکردم نی نی کوچولوم مریضه . خداروشکر

This comment was minimized by the moderator on the site

دختر من یه ماهشه خیلی دمای بدنش بالاس من همش نگران بودم زود زود میبردمش دکتر ، الان که این مطلبو خوندم یکم خیالم راحت شد ، ممنون از مطالب خوبتون امیدوارم به نوشتن مطالب خوبتون ادامه بدین

  1. میتوانید نظرتان را به عنوان مهمان ارسال کنید ، ولی بهتر است ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mamanam.com/